Deșeurile electrice mici vor putea fi colectate la 210 noi stații MOL România

Data publicarii: 09-05-2019 | Mediu
MOL România a creat 210 puncte de colectare pentru bateriile uzate și deșeurile electrice mici în tot atâtea stații din țară devenind în acest fel Suporter al Patrulei de Reciclare. Totodată, prin această măsură, MOL România dovedește încă o dată susținerea pe care o acordă procesului de colectare responsabilă a deșeurilor, implicând în acest program și proprii angajați.

Patrula de Reciclare, un program național de educație de mediu care se implică și în educarea cetățenilor cu privire la colectarea selectivă a deșeurilor de echipamente electrice și baterii uzate, va fi susținut de către MOL începând cu data de 7 mai 2019. Împreună, se dorește sensibilizarea și responsabilizarea cetățenilor cu privire la mediul înconjurător.

“MOL România este un partener de tradiție al comunităților și, de asemenea, un actor implicat activ în programele și acțiunile care promovează educația ecologică. Ne bucurăm că, prin participarea la acest program, putem pune la dispoziția clienților noștri variante comode și ușor accesibile pentru colectarea deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE).
Reciclarea este varianta corectă pentru a păstra mediul curat în beneficiul generațiilor viitoare. MOL România se implică în acțiuni care contribuie la crearea unui mediu mai bun și mai curat și se va implica în continuare în acțiunile ecologice și de protejare a mediului înconjurător”, declară reprezentanții MOL România.

În cazul în care doriți să participați la acest program debarasându-vă de deșeurile electrice cu responsabilitate, vă invităm să consultați harta interactivă a punctelor de colectare disponibilă pe situl Patrulei de Reciclare la adresa www.patruladereciclare.ro/recicleaza/

Ce deșeuri puteți aduce la punctele de colectare selectivă disponibile în rețeaua MOL România?
Baterii uzate
Acumulatori portabili
Becuri economice
Deșeuri electrice de mici dimensiuni
Mai mult, angajații MOL sunt la rândul lor implicați în program, aceștia primind cutii speciale în care vor colecta și selecta diferitele tipuri de deșeuri primite. În cazul în care sunteți în situația de a fi nevoiți să vă debarasați de aparatele electrice defecte sau inutilizabile de acasă, vă stă la dispoziție și un TelVerde pe care îl puteți apela sunând la numărul: 0800 444 800.

„Ediția 2018-2019 este „Ediția Suporterilor”. MOL aduce un nou impuls acestei comunități formate din firme și instituții din sectorului public și privat și de milioane de oameni care au înțeles că nu mai putem aștepta nicio zi fără să facem tot ce ne stă în putere pentru a reduce poluarea, iar grija față de reciclarea deșeurilor electrice este o prioritate în acest context” spune Ada Lungu, Editor PR al programului.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: