Honor 20 a fost lansat cu fast, în ciuda zvonurilor negative ce parvin din SUA

Data publicarii: 28-05-2019 | IT&C
De câteva zile, headline-urile articolelor de presă din toate colțurile lumii dezbat două teme care au legătură directă una cu cealaltă. Pe de o parte se discuta despre interdicțiile software impuse de Statele Unite asupra brandului Huawei iar pe de altă parte, despre iminenta lansare a noului model de smartphone Honor 20, un brand care aparține în mare măsură companiei vizate de embargoul software american.

Noul model Honor a fost lansat în această săptămână la Londra, în cadru oficial, prima serie de telefoane smart care aparțin acestui brand fiind cuprinsă din modelele HONOR 20 LITE, HONOR 20 și HONOR 20 PRO. Telefoanele produse sub acest nume sunt deja o certitudine pe piață, fiind apreciate pentru designul superior, camerele foto profesionale si de înaltă fidelitate, pentru caracterul lor inovator și caracteristicile unice, rezonante cu așteptarile exigente ale pieței din zilele noastre și implicit ale consumatorilor de azi.

Mai mult, discuțiile cu privire la restricțiile potențiale impuse de către Statele Unite pentru compania mamă a Honor, Huawei, nu se vor aplica sub nici o formă modelelor produse și lansate deja pe piață, motiv pentru care clienții care se gândesc să își reînnoiască accesoriile mobile nu vor avea nici un motiv de îngrijorare.

„Filosofia Always Better poate fi regăsită în tot ceea ce creăm”, a declarat George Zhao, președintele HONOR. „Cunoscuta serie N de la HONOR salută cel mai recent membru al familiei, seria HONOR 20, și îi invită pe utilizatori să surprindă extraordinarul cu o cameră profesionistă și un design holografic dinamic. Acest design consolidează rolul nostru de lider în crearea de smartphone-uri, adânc înrădăcinat în modul în care HONOR se raportează la jocul de lumini din mediul înconjurător. Îi invităm pe utilizatorii din întreaga lume să ia parte la lansarea Seriei HONOR 20 pe site-ul nostru oficial, la adresa www.hihonor.com.”

Care sunt trăsăturile care fac modelele Honor să fie o atracție pentru clienții din prezent?
1. Camera foto. Noua gamă de vârf Honor, modelul HONOR 20, dispune de o cameră quad AI de 48 MP care a obținut un scor DxOMark de 111. Camera include un obiectiv cu unghi larg de 1 MP, un teleobiectiv de 8 MP și un obiectiv macro de 2 MP. Printre opțiunile suplimentare se numără modurile avansate AI Ultra Clarity și AIS Super Night.

2. Design holografic dinamic de ultimă generație și o baterie de 3750 mA, suficient de puternică pentru a oferi o perioadă de operare îndelungată între încărcări. Cât privește designul, HONOR 20 devine primul produs al companiei care beneficiază de un spate din sticlă holografic și multidimensional care reflectă lumina în toate direcțiile.