Economisire mai facilă prin conturile comune Vaults de la Revolut

Data publicarii: 29-05-2019 | Finante-Banci
Lansat în anul 2015 de către Nik Storonsky și Vlad Yatsenko ca o alternativă digitală la băncile tradiționale, Revolut a devenit în scurt timp o soluție viabilă pentru milioane de oameni din Europa și România. Sistemul promovat de Revolut permite transferuri de bani la cursuri de schimb interbancare, controlul de buget, gestionarea cheltuielilor, posibilități de economisire, schimb de criptomonede și alte servicii de calitate la prețuri care au convins până în acest moment aproape 5 milioane de clienți europeni.

La data de 23 mai 2019, grupul Revolut a lansat un nou serviciu disponibil pentru toți utilizatorii activi, serviciu ce înlesnește procesul de economisire prin intermediul unor conturi comune, în cadrul serviciilro Vaults. Clienții vor putea crea aceste conturi împreună cu membri ai familiei sau chiar cu prietenii cei mai buni, acestea devenind o alternativă viabilă conturilor comune de economii disponibile în prezent în portofoliul băncilor tradiționale.

Iti poti crea un cont Revolut prin acest link.

„După succesul imens pe care l-am înregistrat cu pușculițele digitale Vaults, am fost asaltați cu mii de solicitări din partea utilizatorilor care doreau să aibă la dispoziție un mod mai ușor de a economisi alături de familie și prieteni. Group Vaults reprezintă echivalentul în plăți al unui grup de conversație - ușor de creat, ușor de accesat, ușor de părăsit și ușor de închis. Abia așteptăm să vedem în ce fel vor fi folosite”, a declarat Ed Cooper, Head of Mobile, Revolut.

De la lansarea serviciilor Vaults din luna aprilie și până azi, clienții Revolut au economisit peste 85 de milioane de Euro în Europa. La rândul lor, clienții din România au reușit să pună deoparte nu mai puțin de 10 milioane de lei în cele peste 32.000 de pușculițe digitale deschise până în acest moment. În urma anunțului de lansare a noului tip de servicii de economisire, aceștia vor putea crea pușculițe comune la care să poată contribui prietenii sau membrii familiei fără nicio restricție. Acestea se vor numi Group Vault.

La conturile comune de economii vor fi adăugate și sumele provenite din rotunjirea mărunțișului rămas după fiecare tranzacție, prin programarea de plăți recurente sau printr-o singură contribuție. Acest sistem va transforma Group Vaults în probabil cel mai simplu mod de a economisi pentru un grup de persoane disponibil pe piața financiar-bancară.

Lansările de noi servicii Revolut nu se vor opri însă aici. În următoarele luni, compania britanică vizează consolidarea pe piața de Fintech și lansarea unei noi platforme de tranzacționare fără comisioane, o aplicație pentru copii și un consilier robot. Se vizează de asemenea și intrarea pe noi piețe, precum cea din Statele Unite ale Americii, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Japonia și Singapore.

Nu uita ca iti poti crea un cont Revolut prin acest link.