TBI Bank și TUI TravelCenter: Un produs nou de finanțare digitală pentru achiziția vacanțelor în rate

Data publicarii: 04-07-2019 | Finante-Banci
TBI Bank și TUI TravelCenter au lansat împreună un produs destinat finanțării digitale pentru românii care doresc achiziționarea în rate a vacanțelor. Produsul este disponibil online începând cu 25 iunie 2019 și poate oferi soluții eficiente de finanțare a pachetelor de vacanță prin intermediul soluțiilor de plată integrate într-o platformă eCommerce din portofoliul TBI.

100% digital, acest nou produs de finanțare se încadrează perfect în strategia TBI de dezvoltare a serviciilor oferite pe acest segment de finanțare turistică, produs care apare la un an de la lansarea primei aplicații dedicate clienților din turism.

„Planificarea vacanțelor trebuie să fie simplă și rapidă, fără a deveni o povară. Același lucru e valabil și când vine vorba despre plata vacanței. Noua soluție de finanțare permite acest lucru: este o metodă prietenoasă de plată, care le permite clienților să se bucure de cumpărături fără să simtă presiune pe buget”, declară Kostas Tovil, Senior Vice President E-Commerce TBI Bank.

Metodele de plată implementate în cadrul acestui proiect au la bază un flux de finanțare online care permite identificarea clienților prin apel video respectiv semnarea documentelor în format digital, online. Toate operațiunile se desfășoară printr-un proces extrem de rapid care nu durează mai mult de 10 minute, clienții vând posibilitatea de a-și alege pachetele de vacanță cu plata în rate lunare egale împărțite pe durata a 6 sau 12 luni, cu o dobândă anuală fixă de 18% pe an.

TBI Bank este o instituție bancară care face parte din grupul 4Finance, cel mai mare grup european care oferă credite prin intermediul unor aplicații online și/sau mobile, cu puncte de lucru în Germania, Suedia, Bulgaria și România. Rețeaua de parteneri a TBI numără peste 6600 de puncte de vânzare care deservesc peste 1.2 milioane de clienți.