Gothaer implementează un nou plan strategic pentru următorii 3 ani alături de un nou CEO

Data publicarii: 09-07-2019 | Economie
Numirea noului CEO Gothaer Asigurări și Reasigurări, Leslie J. Breer, a fost aprobată de Autoritatea de Supraveghere Financiară. Anunțul a fost făcut la data de 19 iunie 2019, din noua echipă de management executiv Gothaer urmând să facă parte și Cosmin Angheluță (Director General Adjunct / Director Executiv Vânzări). Cei doi au jucat un rol important în dezvoltarea și implementarea planului strategic pe termen mediu de 3 ani al companiei, plan aprobat deja în luna martie de către membrii Consiliului Director.

Ca orice plan de acest gen, și cel dezvoltat de către Gothaer își propune implementarea unor noi strategii menite a spori performanța generală a companiei, menținerea aceluiași standard ridicat de calitate a serviciilor și reașezarea portofoliului dorit de companie pentru un model de afaceri mai sustenabil în perioada imediat următoare realizabil prin aplicarea unor principii de subscriere atentă pentru anumite linii de business care să poată fi combinate cu eficiența operațională în toate aspectele legate de activitatea companiei.

“Cu o creștere totală de capital în valoare de 9.550.000 Euro în 2018, acționarii au consolidat rata de solvabilitate a companiei cu 129% la sfârșitul anului pentru a ajuta echipa locală a conducerii executive să transforme Gothaer România într-o companie mai sustenabilă și mai performantă în viitor,”, a declarat Dr. Christopher Lohmann, CEO Gothaer Allgemeine AG și Președinte al Consiliului de Administrație Gothaer Asigurări Reasigurări.

Fundația pe care compania își dorește să își construiască viitorul și implicit strategiile pe termen scurt, mediu și lung, rămâne orientarea către client și acordurile strategice cu principalii săi parteneri comerciali, parteneri care sunt și vor rămâne în continuare principalul canal de distribuție în perioada următoare.

“Vrem ca Gothaer România să se dezvolte într-o manieră responsabilă și sustenabilă, în timp ce rămânem concentrați în a oferi în continuare cele mai bune servicii pentru clienții și partenerii noștri. Ne-am făcut un nume pe piața asigurărilor din România, prin plata corectă și la timp a daunelor și prin oferirea de produse și servicii personalizate și intenționăm să păstrăm aceeași direcție”, a adăugat și Leslie J. Breer.