Genesis Property prelungește contractele de închiriere cu Carestream Health si Dental din West Gate

Data publicarii: 09-07-2019 | Imobiliare
West Gate este un ansamblu compus din cinci clădiri de birouri, având o suprafață totală închiriabilă de 75.000 de metri pătrați amplasat în cartierul Militari, în imediata apropiere a stației de metrou Preciziei și deținut de Genesis Property.

Recent, la data de 1 iulie 2019, compania a anunțat extinderea contractelor de închiriere cu doi dintre cei mai importanți „locatari” ai acestui parc de business, Carestream Dental și Carestream Health, birouri ce ocupă în prezent o suprafață de 2600 mp, câte 1300 mp fiecare. Compania globală carestream Dental și-a prelungit contractul cu încă 5 ani în vreme ce comania canadiană Carstream Health, și-a prelungit contractul pentru încă un an.

„Locația potrivită, talentul și accesul la resurse sunt factori cheie pentru dezvoltarea, creșterea și diversificarea portofoliului de afaceri al Carestream Dental România. În primul an de la înființarea centrului din București ca entitate independentă am creat roluri și am tranziționat activități în toate ariile funcționale, echipa dublându-se în dimensiune și oferind suport clienților și partenerilor din toată lumea, incluzând Europa, SUA, Asia. Pentru angajații noștri contează foarte mult să ajungă ușor la birou și să stea într-un spațiu în care să nu simtă atât de mult presiunea orașului. Amplasarea West Gate, la cinci minute de metrou, pe o magistrală mai puțin încărcată, și serviciile furnizate ne-au convins să rămânem pe mai departe aici. Bucureștiul este o locație importantă pentru noi și vom continua să investim aici pe viitor”, a declarat Mariana Iancu, Director General al Carestream Dental România.

Noile contracte semnate cu cele două companii reprezintă cea de-a treia prelungire de contract âncheiată de West Gate în acest an după ce contracte similare au fost semnate cu Ericsson România (în februarie 2019) și cu Societe Generale European Business Services (în mai 2019), gradul de ocupare al spațiilor de business disponibile fiind în continuare de 100%.

„Atât Carestream Health cât și Carestream Dental sunt parteneri importanți pentru noi, apreciem faptul că ne-au acordat încredere și au decis să rămână în West Gate. Suntem încrezători că facilitățile pe care le punem la dispoziția angajaților companiilor din parcul nostru de birouri contribuie la creșterea calității vieții la birou și la performanța muncii acestora. În plus, serviciile de facility management asigurate de echipa noastră sunt gândite să preia integral responsabilitatea administrării lor din grija chiriașului, astfel încât acesta să se poată concentra integral pe activitatea sa, acest aspect fiind un element diferențiator apreciat de chiriașii noștri”, a spus Liviu Tudor, președintele și fondatorul companiei Genesis Property.

Printre companiile care au sediul în parcul business West Gate, se mai numără și nume importante din peisajul de afaceri românesc precum Societe Generale European Business Center, Siemens, Accenture, Ericsson, WNS, Citi, Alpha Bank și Medicover.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: