Clienții Patria Bank IFN își pot plăti acum ratele prin stațiile de plată SelfPay

Data publicarii: 27-08-2019 | Finante-Banci
Patria Credit IFN SA, unul dintre brandurile de renume prezente pe piața din România și una dintre cele mai importante instituții financiare nebancare, a semnat un parteneriat cu SelfPay, liderul local de stații de plată de tip self-service. În urma acestui acord, începând cu luna august, clienții Patria, în mare parte producători agricol și mici antreprenori din mediul rural finanțați prin programele instituției, vor avea posibilitatea de a-și plăti ratele la credite prin intermediul celor peste 4200 de terminale SelfPay disponibile în 900 de localități din România.

„Prin acest nou serviciu oferim economie de timp producătorilor agricoli, mai presus de o nouă modalitate de plată a ratelor creditelor. Stațiile de plată SelfPay sunt aproape peste tot, în curând și în unele unități Patria Credit (Drăgășani, Izbiceni și Matca), și acest parteneriat ne ajută în misiunea noastră de a fi aproape de producătorii agricoli și micii antreprenori din România, în zone mai puțin bancarizate ale țării.” spune Raluca Andreica, Director General Patria Credit.

„Prin lansarea parteneriatului cu Patria Credit IFN aducem beneficii importante producătorilor agricoli și micilor antreprenori, care, de acum își pot achita ratele la Stațiile de Plată SelfPay, sigur, simplu și rapid, alături de celelalte plăți pe care le fac la Stațiile de Plată SelfPay. Avem deja cea mai extinsă rețea de Stații de Plată la nivel național și cel mai mare număr de parteneri de tip IFN, iar pentru următoarea perioadă mizăm pe extinderea portofoliului de servicii disponibile clienților, oferindu-le tot mai multe tipuri de plăți care îi ajută să câștige și mai mult timp pentru activități care contează” a declarat Adrian Badea, CEO SelfPay.

Pe lângă ratele la credite, clienții Patria pot utiliza serviciile SelfPay și pentru a efectua alte peste 120 de servicii de plată din toate sectoarele, cum ar fi achitarea facturilor la utilități, cumpărarea de bilete de călătorie sau achiziția de roviniete. Stațiile de plată sunt disponibile în benzinării, rețele de retail dar și în magazinele de proximitate. Acestea pot fi accesate în intervalul orar în care sunt deschise și magazinele sau benzinăriile respective.