Noi numiri în Echipa de Management Executiv și Consiliul de Administrație al Gothaer Asigurări Reasigurări

Data publicarii: 30-08-2019 | HR/Cariere
Grupul Gothaer a anunțat noi numiri în echipa de conducere a companiei, Reiner Türr urmând a deveni noul Director General Adjunct și Director Financiar în vreme ce Georgina Popescu va completa Consiliul de Administrație al grupului.

Georgina Popescu, cu o experiență de peste două decenii de activitate dintre care mare parte petrecuți în industria bancară la instituții de renume precum Eximbank, Raiffeisen și BRD, va adăuga în calitate de membru o valoare semnificativă echipei aflate la cârma Consiliului de Administrație al Gothaer Asigurări Reasigurări S.A. și implicit companiei.

Odată cu numirea Georginei, Consiliul de Administrație al Gothaer Asigurări Reasigurări va avea următoarea componență:

• Dr. Christopher LOHMANN, Președinte
• Klaus Christoph REICHERT, Vicepreședinte
• Dr. Gerhard Walter WEIDENFELD, Membru
• Maxim EVTUSCHENKO, Membru
• Georgina POPESCU, Membru

„Experiența și expertiza Georginei în sectorul financiar din România și Europa de Est reprezintă un atu extraordinar pentru echipa Consiliului nostru de Administrație. Îi urăm bun venit Georginei și sunt încrezător că împreună vom continua să aducem valoare în rolurile noastre legate de Consiliul de Administrație al Gothaer Asigurări Reasigurări ”, spune Dr. Christopher Lohmann, președintele Consiliului de Administrație al Gothaer Asigurări Reasigurări.

Türr, pe de altă parte, are o experiență de peste 25 de ani ca expert financiar în industria financiară și de asigurări. Acesta și-a finalizat studiile de specialitate la Köln. Din anul 2005 s-a alăturat Grupului Gothaer, în calitate de Manager de Investiții, înainte de a deveni membru al Consiliului de Administrație al Gothaer Asset Management în anul 2009.

“Sunt încântat că, odată cu numirea lui Reiner în echipa de management din România, câștigăm un expert dovedit, cu o experiență importantă în industria de profil și cu un nivel înalt de expertiză financiară, pentru subsidiara noastră din România”, adaugă Dr. Christopher Lohmann, Președintele Consiliului de Administrație.

În urma acestei numiri, echipa completă de Management Executiv a Gothaer Asigurări Reasigurări va avea, începând de acum, următoarea componență:

• Leslie J. Breer, Director General (CEO)
• Reiner Türr, Director General Adjunct și CFO,
• Cosmin Angheluță, Director General Adjunct și Director Executiv Vânzări