FlixBus se extinde în Turcia, adăugând Kamil Koç la rețeaua sa globală

Data publicarii: 05-09-2019 | Turism
Furnizorul de servicii de mobilitate, FlixBus, cumpără de la Actera Group una dintre cele mai importante companii de autocare din Turcia, Kamil Koç. Autocarele interurbane ale KK, se vor alătura în acest fel rețelei globale de transport ale FlixBus, noua rețea locală deservind deja 61 de orașe din Turcia, rețea care doar anul trecut a transportat peste 20 de milioane de persoane.

„Suntem foarte bucuroși să urăm bun venit celor de la Kamil Koç în famila FlixBus și să începem o nouă eră în piața mobilității din Turcia. Viziunea noastră este să oferim servicii de mobilitate verzi și inteligente pentru toată lumea și suntem încântați să punem la dispoziție spiritul inovator, serviciile inteligente, standardele de calitate și de siguranțe ridicate persoanelor care călătoresc cu autocarul în Turcia, alături de expertiza locală oferită de Kamil Koç. După ce am analizat toate aspectele de business, vom lucra la extinderea rețelei existente pentru a continua optimizarea orarului și a răspunde cererii piață – având la bază o abordare centrată pe date și algoritmi - pentru a îmbunătăți experiența clienților. Cu ajutorul platformei noastre și a inovațiilor pe care le aducem, călătorii din Turcia se vor bucura de servicii de mobilitate accesibile, standarde de siguranțe ridicate, un serviciu de calitate,dar și mai multe opțiuni de călătorie”, a declarat despre tranzacție Jochen Engert, CEO și fondator FlixBus.

FlixBus este una dintre companiile de transport cele mai cunoscute și căutate din Europa. Fondată în 2013, după liberalizarea pieței de transport cu autocarul din Germania, compania de transport a devenit rapid una dintre favoritele pieței de profil, peste 100 de milioane de persoane alegând serviciile acesteia. Mai mult, FlixBus este un exemplu concret de start-up de succes, o combinație perfectă de eCommerce, transport și tehnologie, cu o rețea care se extinde deja pe teritoriul a 30 de țări.