Cea de-a treia ediție a Țiriac Trophy a reunit 12 echipe de hochei din categoriile de vârstă U6, U8 și U10

Data publicarii: 29-12-2019 | Diverse
Între 14 și 15 decembrie 2019 a avut loc cea de-a treia ediție a turneului Țiriac Trophy, eveniment sportiv care a reunit 12 echipe de hochei de copii, respectiv 230 de sportivi care au disputat în total 48 de meciuri.

Evenimentul organizat și susținut de fundația Țiriac, a atras interesul unor echipe susținute, printre altele, de alte câteva companii importante ce își desfășoară activitatea în România precum Telekom, Dedeman, sau Skoda. Printre susținători s-a aflat și Simona Halep dar și o serie de cluburi precum Tigers Brăila, Steaua Rangers, Triumf București, Olimpia Ploiesti, Olimpia Girls, Dunărea Galați și Husky București.

„De trei ani organizăm acest turneu si de fiecare dată mă bucur sa constat ca jucătorii sunt mai buni și mult mai pregatiti. Este un eveniment așteptat de copiii din echipele de hochei pentru ca au posibilitatea sa concureze intre ei si sa se bucure de rodul muncii lor. Fiecare meci petrecut pe gheață a fost unic, pentru ca fiecare echipa are propria strategie si tactica. Aceste doua zile au fost emoționante atat pentru jucători, cat și pentru părinți și antrenori. Împreuna ne-am bucurat de rezultatele frumoase si progresele demonstrate de fiecare echipa in parte ”, a declarat Eduard Pana, Director Sportiv al Patinoarului Tiriac – Telekom Arena.

Turneul a luat start la data de 14 decembrie, cu meciuri disputate în categoriile de vârstă U6, U8 și U10 fete, cu echipele susținute de Dedeman, Skoda, Simona Halep, Steaua Rangers, Tigers Braila, Olimpia Girls, Olimpia Ploiesti, Husky si Dunarea Galati. În ziua următoare, gheața patinoarului Țiriac-Telekom a găzduit doar meciuri între echipe din categoria U10, susținute de Telekom, Allianz-Tiriac, Steaua Rangers, Husky București, Triumf București, Olimpia Ploiesti, Dunărea Galați și Tigers Brăila.

Fiecare zi de competiție a adus cu sine și o gală a premiilor, evenimentele fiind oficiate de domnul Ion Țiriac, alături de reprezentanți ai fundației care îi poartă numele. Accesul publicului a fost gratuit, motiv pentru care turneul s-a bucurat de o mulțime de susținători și spectatori veniți să susțină toate echipele înscrise în competiție.











Ultimele stiri pe BankNews.ro: