iStyle a deschis în Iulius Mall din Cluj Napoca, al 11-lea magazin din România

Data publicarii: 06-03-2020 | IT&C
Lanțul de retail iStyle dedicat produselor Apple a ajuns la 11 magazine în toată țara după ce prezența în Cluj a fost întărită cu încă un magazin amplasat de această dată în Mall-ul Iulius. Clujul devine astfel el de-al doilea oraș din țară care găzduiește mai multe magazine iStyle.

iStyle este unul dintre cele mai importante brandurile de retail din țara noastră asociate cu brandul Apple. Prin inaugurarea celui de-al doilea magazin din Cluj Napoca, compania își extinde nu doar portofoliul de locații ci și aria de selecție a clienților care aleg produse Apple într-una dintre metropolele caracterizate ca fiind una dintre cele mai dinamice economii din România și în același timp un centru cultural, academic și industrial de referință.

Magazinul iStyle este localizat în Atriumul principal al Iulius Mall. Acesta se va concentra pe un format compact, cu un design simplu și eficient, prduse Apple de calitate în același mix pe care clienții îl cunosc deja, accesorii premium și servicii specifice brandului.

“Extinderea business-ului în Cluj, demonstrează importanța pe care iSTYLE o acordă orașului. Ne bucurăm că reușim să le oferim clujenilor încă o opțiune de a interacționa cu produsele lor preferate de înaltă tehnologie,” a declarat Valeriu Ion, General Manager iSTYLE Retail. “Iubim spiritul liber și creativ al acestui oraș, atât de apropiat valorilor Apple, și suntem convinși ca, prin deschiderea acestui al doilea magazin, vom reuși să satisfacem mai bine nu doar cantitativ, ci și calitativ, exigențele clienților noștri.”

Pe de altă parte, anul 2019 s-a încheiat cu cei mai buni indicatori financiari din istoria iStyle Retail. Cifra de afaceri a crescut până la aproximativ 50 de milioane de euro, cu 30% mai mare decât în 2018, profitul net și numărul de angajați crescând de asemenea. Lucrurile nu se vor opri aici, următorul obiectiv fiind deschiderea în luna mai 2020 a unei noi locații iStyle, de data aceasta în Brașov, într-un nou centru comercial.