Lidl România deschide un nou magazin în orașul Mioveni

Data publicarii: 30-04-2020 | Economie
Investițiile Lidl din țara noastră continuă, de această dată cu inaugurarea la data de 30 aprilie a unui nou magazin modern în Mioveni, Județul Argeș, magazin situat pe Bulevardul Dacia la numerele 136-138. Noul magazin va dispune de o stație de încărcare pentru mașinile electrice și de posibilități de aplicare pentru cele mai eficiente măsuri de siguranță împotriva infectării cu virusul Covid-19.

Construit pe o suprafață de 1300 mp, magazinul din Bulveradul Decebal dispune și de 120 de locuri de parcare. Noua construcție urmează linia stabilită de Lidl de a optimiza în permanență formatul magazinelor astfel încât acestea să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, aceasta înlocuind de altfel magazinul amplasat pe aceeași stradă la numărul 11 care se închide în această săptămână deoarece nu mai corespunde standardelor impuse de companie privind experiența pentru clienți și sustenabilitatea. Noul magazin Lidl asigură de asemenea standarde înalte de eficiență energetică printre care se numără și un sistem de iluminat LED cu senzor de prezență sau sisteme de recuperare a căldurii integrate automat în instalațiile de ventilație.

„Pentru că sănătatea angajaților, a clienților și a partenerilor este prioritară pentru Lidl, și în noul magazin din Mioveni se vor aplica măsurile împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer în rețeaua din România. Printre acestea se numără montarea unor panouri transparente de protecție la casele de marcat, limitarea numărului de clienți care pot intra în același timp în magazin, precum și montarea de dispensere cu soluție dezinfectantă pentru clienți și dezinfectarea constantă a zonelor intens tranzitate și obiectelor expuse (exemplu: toaletele, intrările și ieșirile, vitrinele frigorifice, cărucioarele și coșurile de cumpărături, benzile și POS-urile de la casele de marcat etc.)”, se arată în comunicatul oficial.

Mai mult, în concordanță cu recomandările autorităților și din respect și considerație pentru sănătatea angajaților și clienților, Lidl recomandă plățile cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, păstrarea distanței recomandate și în mod special, atingerea doar a produselor care urmează a fi achiziționate, inclusiv în cazul legumelor și fructelor.