DocProcess și PwC România încheie un parteneriat strategic pentru a sprijini mediul de afaceri în procesul de transformare digitală

Data publicarii: 18-05-2020 | Economie
Departamentul de consultanță în tehnologie al PwC România a format un parteneriat strategic cu DocProcess, parteneriat prin care se vizează sprijinirea mediului de afaceri pentru a dezvolta și implementa soluții tehnologice de ultimă generație. Sunt vizate atât companiile locale cât și cele internaționale din toate industriile și de toate dimensiunile.

“Foarte multe companii și activități sociale au putut funcționa, în ultimele două luni, datorită tehnologiei. Această perioadă a distanțării fizice a dus la o conștientizare mai rapidă a nevoii de a investi în tehnologii și în transformarea digitală. Astfel, observăm că, deși la nivel global costurile sunt reanalizate și tăiate din cauza încetinirii economiei, investițiile în tehnologie sunt considerate în continuare esențiale. De exemplu, sondajul global PwC CFO Pulse din luna mai arată că doar 16% dintre directorii financiari intenționează să amâne sau să reducă investițiile în transformare digitală, cu toate că 83% au în vedere renunțarea la investițiile în alte domenii”, a declarat Gabriel Voicilă, Partener Tehnologie, PwC România.

Contribuția PwC la acest parteneriat se bazează pe o experiență vastă în consultanța de afaceri respectiv cunoștințe vaste cu privire la procesele de proiectare și ale nevoilor clienților. Pe de altă parte, DocProcess este o companie recunoscută pentru soluțiile sale de ultimă generație care sprijină migrația facilă și eficientă a companiilor de la procesele pe suport de hârtie la universul modern, complet digitalizat. În prima etapă a parteneriatului, PwC va proiecta și analiza procese digitale urmând ca în a doua etapă, DocProcess să implementeze produsele sale software bazându-se pe recomandările PwC, asistând de asemenea la integrarea ecosistemului de business al beneficiarilor pe noile platforme digitale. De altfel, acest paretneriat a demarat cu câteva proiecte aflate deja în desfășurare.

”Suntem încântați de parteneriatul cu PwC România. Pentru noi, o companie antreprenorială, unirea forțelor cu un gigant global precum PwC reprezintă validarea soluțiilor DocProcess, dar și a modelului și valorilor noastre de afaceri”, a declarat Daniela Apolozan, CEO DocProcess. ”Credem cu tărie că orice companie poate beneficia de digitalizare, iar cei care vor înțelege primii acest lucru își vor redefini industriile lor. Ce am învățat cu toții din criza actuală, este că, pe lângă faptul că digitalizarea ne face viața mai ușoară, aceasta are o contribuție fundamentală în diferențierea afacerilor care vor supraviețui și prospera”, a adăugat Apolozan.

Contribuția DocProcess la acest parteneriat se bazează pe experiența vastă a companiei în automatizarea unor procese de achiziții, logistică și vânzări ori procese financiar- contabile pentru clienții săi. DocProcess propune o suită completă de produse care pornesc de la contract management și până la facturarea electronică și reconcilierea plăților.