Akcent Development: Clădirea de birouri Mendeleev Office 5 din centrul Capitalei atrage doi noi chiriași și atinge un grad de ocupare de 70%

Data publicarii: 12-04-2021 | Imobiliare
Clădirea de birouri Mendeleev Office 5 dezvoltată de Akcent Development în centrul Bucureștiului a atras doi noi chiriași, rata de ocupare ajungând astfel la 70%. Clădirea este administrată de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox.

Noii chiriași sunt In-Tech, o companie ce proiectează mobilitatea viitorului dezvoltând o serie de soluții inovatoare pentru sectorul mobilității inteligente și cel automotive respectiv OTOTO Store, o cafenea magazin ce comercializeaza branduri independente ce includ cafeaua, cărțile, produsele de îngrijire a casei dar și produse alimentare și cosmetice. Cumulat, suprafața închiriată de cei doi noi chiriași ajunge la 780 de metri pătrați.

„Ținând cont de faptul că Mendeleev Office 5 este o clădire finalizată în primul trimestru al anului 2020, la debutul pandemiei, ne putem declara mulțumiți de faptul că imobilul a reușit constant să atragă noi chiriași. Ne bucurăm să putem oferi un spațiu modern, cu multiple facilități, în centrul Capitalei, clădirea fiind ușor accesibilă din toate zonele orașului atât cu mașina, cât și cu numeroase mijloace de transport în comun,” spune Laurenţiu Afrasine, CEO Akcent Development.

Akcent Development, proprietarul Mendeleev Office 5 deține în portofoliul său și imobilul Eminescu Offices, clădirea Rosetti Tower sau proiectul rezidențial Cloud 9. Compania are de asemenea în vedere două noi proiecte rezidențiale ce urmează a fi dezvoltate în zona de nord a capitalei.

Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri de tip boutique, localizată între zona Pieței Romane și Calea Victoriei, în centrul Bucureștiului. Astfel, clădirea beneficiază de acces facil la transportul public, fiind amplasată în apropierea stației de metrou Piața Romană dar și a unor stații de autobuz, amplasate la maximum 5 minute de mers pe jos. Zona este recunoscută de asemenea penrtu oferta variată de cafenele, restaurante, spații culturale și centre medicale.

Imobilul mai sus amintit are o suprafață totală de 4500 metri pătrați distribuiți pe subsol, parter și alte opt etaje supraterane. Acesta beneficiază de asemenea de o parcare subterană cu 50 de locuri, parcare dotată cu facilități pentru biciclete și stație de încărcare pentru autovehicule electrice. Mendeleev Office 5 beneficiază de asemenea de un design care facilitează accesul luminii naturale, fațada sa aurie integrându-se perfect în zona centrală a capitalei. De asemenea, proiectul include un sistem de climatizare hibrid integrat arhitectural, de două terase la etajele 3 și 8 care oferă o vedere panoramică asupra Bucureștiului dar și de tehnologii inteligente integrate.