Numire importantă pe piața de Executive Search: David-Sebastian Stein ales în Board Director Signium

Data publicarii: 14-06-2021 | HR/Cariere
David-Sebastian Stein, Managing Partner al companiei Signium-Stein & partner, înființate în România în prima parte a anilor 90 a fost ales ca parte a consiliului de administrație Signium. Acesta a devenit astfel unul dintre cele mai importante parteneriate din domeniul Executive Search și Consultanță în Leadership la nivel mondial, compania având o experiență de peste 70 de ani în domeniu și fiind prezentă în peste 30 de țări la nivel global.

Decizia amintită mai sus a fost luată în urma unui proces intern de vot care a urmat unei nominalizări, vot câștigat cu o majoritate covârșitoare la un an și jumătate după ce compania sa a devenit parte Signium. David-Sebastian Stein dă aduce un plus de importanță prin numirea sa, devenind cel mai tânăr membru care a ocupat această funcție de la înființarea parteneriatului și până în prezent.

În Consiliul de Administrație al Signium, alături de David-Sebastian, regăsim nume importante din acest domeniu precum Annelize van Rensburg din Africa de Sud, Piotr Pilecki din Polonia, Felipa Xara-Brasil din Portugalia și Alelsander Montalbetti din Germania. Cei cinci au un mandat de 3 ani, vreme în care responsabilitățile lor țin de luarea deciziilor administrative în conformitate cu strategia de dezvoltare și coordonare a celor 250 de oameni din parteneriat.

Printre obiectivele principale pe care aceștia trebuie să le atingă în această perioadă se numără dezvoltarea afacerii în regiuni cheie la nivel global, extinderea pe noi piețe și consolidarea poziției de lider în anumite zone. În același timp se urmărește și stimularea strategiei globale de brand și de comunicare a Signium.

„Sunt onorat și recunoscător să fiu ales Global Board Director, cu atât mai mult cu cât respect istoria Signium și succesul avut pe parcursul a 70 de ani de activitate, precum și abordarea lor de a continua să construiască pe experiența în industrie pentru a rămâne un jucător de top în piață. Îmi doresc să aduc valoare proiectelor Signium la nivel mondial și împreună cu colegii mei să reușim să ne îndeplinim obiectivele și să sprijinim consolidarea poziției noastre în piață prin leadership și guvernanță”, a precizat David-Sebastian Stein, Managing Partner România și Austria Signium - Stein & Partner.

„Signium - Stein & Partner România și Austria sunt un partener de încredere pentru noi și ne bucurăm să-i avem alături, nu doar ca parte din parteneriat, ci și din board-ul director global. Credem că experiența consultanților lor și buna cunoaștere a pieței din Europa Centrală și de Est se va traduce în performanță crescută la nivelul întregii rețele, care numără peste 150 de consultanți, în 40 de birouri din întreaga lume. Suntem încrezători în acest parteneriat și siguri că, beneficiind de experiența vastă a board-ului, Signium Global este în poziția unică de a putea consilia și sprijini clienții atunci când aceștia se confruntă cu situații de leadership complexe, într-o perioadă în care să ai lideri buni la nivel executiv este mai important ca oricând”, a menționat Annelize van Rensburg, Președintele Signium.