Accor anunță deschiderea The Emporium Plovdiv - MGallery Inbox

Data publicarii: 28-07-2022 | Turism
Colecția de hoteluri premium de tip boutique a Accor s-a extins de curând în urma deschiderii unui nou hotel amplasat într-o proprietate emblematică din Plovdiv, Bulgaria, The Emporium Plovdiv MGallery.

Hotelul readuce la viață o locație cu o istorie bogată amplasată în cel mai vechi oraș locuit continuu din Europa. Acesta dispune de 61 de camere cu un design uimitor dar si 12 apartamente care oferă o gamă largă de dotări și facilități pentru a crea o experiență a luxului autentic. Regăsim aici și un champagne bar unic dar și camere inteligente care permit scenarii individuale în funcție de starea de spirit a oaspeților.

The Emporium Plovdiv MGallery a fost proiectat de o firmă de design de talie mondială, Sundukovy Sister S+S și se încadrează la categoria cinci stele. Atractivă este și amplasarea acestuia la mică distanță de principalele atracții arheologice și turistice din orașul Plovdiv.

”Este o adevărată onoare pentru noi să anunțăm creșterea companiei noastre, în Bulgaria. Dezvoltarea este esențială pentru Accor, grup hotelier lider la nivel mondial, și este o plăcere să ne extindem misiunea și mai mult, prin acest proiect minunat.”a declarat Sabina Bartyzel - SVP Operations Accor Eastern Europe.

Chiar dacă este amplasat într-o zonă istorică, hotelul îmbină cu succes conceptul de vechi cu cel de nou, introducând o serie de tehnologii inovatoare destinate să îmbunătățească experiența celor care îi calcă pragul și aleg să se cazeze aici. Dintre nenumăratele opțiuni de personalizare amintim posibilitatea de a regla intensitatea luminii din cameră, ajustarea ambianței, deschiderea și închiderea draperiilor sau controlul funcțiilor audio-video prin simpla apăsare a unui buton.

Interiorul, pe de altă parte, corespunde formei unui forum antic, un loc în care tehnologia se împletește cu caracteristicile istorice originale ale clădirii în care este amplasat.

"Deschiderea acestui hotel uimitor este începutul unei frumoase aventuri de a crea momente de neuitat pentru oaspeții noștri care călătoresc în Plovdiv din întreaga lume. Cu ambianța unică a brandului de tip boutique MGallery, care duce ospitalitatea la un nivel superior, îi încurajăm pe toți cei care ne vizitează să se relaxeze, să admire unele dintre cele mai vechi comori din lume, aflate în regiune, și să creeze povești care se păstrează în memorie pentru totdeauna" -spune Paweł Pańczak, General Manager, The Emporium Plovdiv -MGallery.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: