Cushman & Wakefield Echinox: DPD a închiriat 3.500 mp spații de depozitare în VGP Park Arad

Data publicarii: 04-08-2022 | Imobiliare
DPD, una dintre cele mai importante companii de curierat din Europa, își continuă expansiunea în România pe fondul unei creșteri a activităților pe acest segment de piață. Expansiunea devine concretă în urma închirierii a 3500 de metri pătrați de spații de depozitare în cadrul proiectului VGP Park Arad situat în apropierea autostrăzii A1.

Tranzacția a fost intermediată de către echipa departamentului industrial al companiei de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox, companie care a oferit consultanță și suport în analiza și alegerea soluției celei mai bune care să corespundă cerințelor DPD. Consultanța a fost extinsă de asemenea la nivelul negocierii termenilor comerciali ai tranzacției amintite mai sus.

„Creșterea pieței de curierat se reflectă și în dinamica închirierilor de spații de către companiile de curierat din ultimii doi ani, fiind un domeniu cu o efervescență crescută prin extinderi de spații existente, respectiv crearea unor noi hub-uri pentru distribuție regională. Această tranzacție pune bazele unui parteneriat pe termen lung pe care îl avem cu DPD, în condițiile în care am reușit să identificăm soluția optimă, care se potrivește cel mai bine planurilor sale de expansiune, și care se va materializa în alte tranzacții în viitorul apropiat,” a declarat Ștefan Rădeanu, Director Industrial Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Noul spațiu de depozitare închiriat de DPD este cel de-al 59-lea depozit de acest gen la nivel național, parte a strategiei companiei de a deservi livrarea eficientă și rapidă și satisfacția clienților din întreaga țară. Din punct de vedere al cifrei de afaceri dar și ca număr de angajați, pe fondul creșterii ponderii tranzacțiilor online din totalul vânzărilor de retail, piața de servicii de poștă și curierat din România este una dintre cele mai dinamice industrii din ultimii doi ani.

„Fiecare depozit pe care îl deschidem urmărește strategia companiei de extindere și îmbunătățire a serviciilor de care beneficiază clienții noștri. Mulțumim partenerilor noștri care au înțeles cât de importante sunt aceste aspecte pentru noi și ne-au pus la dispoziție un spațiu optim,” a adăugat Karla Codrea, CEO DPD România.

„Suntem încântați să extindem parteneriatul cu DPD și să le urăm bun venit în VGP Park Arad, pe lângă unitatea pe care o ocupă în VGP Park Timișoara. Acest lucru demonstrează locația premium a parcului nostru și accesul facil atât la autostrada A1, cât și la centrul orașului Arad. Le mulțumim pentru încrederea acordată și așteptăm cu nerăbdare să extindem parteneriatul și în alte locații VGP,” conchide Cristian Vlădescu, Commercial Manager VGP.
Ultimele stiri pe BankNews.ro: