EY România câștigă pentru a noua oară premiul pentru cea mai bună firmă în domeniul prețurilor de transfer din România

Data publicarii: 27-09-2022 | Economie
Pentru a noua oară, EY România a primit premiul Transfer Pricing Firm of the Year in Romania (Firma anului în România în domeniul prețurilor de transfer), distincție oferită de International Tax Review, una dintre cele mai cunoscute reviste dedicate strategiilor fiscale la nivel internațional. EY România a mai primit acest premiu și în anii 2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019, 2029 și 2021. CU alte cuvinte, cu excepția anului 2015, EY și-a adjudecat această distincție în fiecare an.

Premiul a fost oferit cu ocazia ITR European Tax Awards 2022, un eveniment care s-a desfășurat la Londra în 15 septembrie în cadrul căruia s-au premiat excelența și inovația în activitatea de consultanță fiscală din întreaga Europa.

“Suntem onorați de premiul acordat de ITR echipei de prețuri de transfer a EY România. Mulțumesc în primul rând tuturor colegilor mei pentru dedicația și profesionalismul lor, precum şi clienților noștri pentru încrederea acordată. Toți acești ani în care am câștigat premiul ne-au adus experiențe, provocări și rezultate de care eu și echipa de prețuri de transfer din EY România suntem foarte mândri”, a declarat Adrian Rus, liderul diviziei de Prețuri de Transfer din cadrul EY România.

Jurnaliștii International Tax Review au consultat nenumărate surse înainte de a desemna câștigătorii ediției din acest an a acestui eveniment. Una dintre cele mai importante componente a fost și implicarea companiilor nominalizate însă jurnaliștii au discutat și cu diverși avocați și consultanți fiscali, discuții care le-au oferit o perspectivă clară cu privire la activitatea desfășurată de companiile analizate pe parcursul ultimului an fiscal din Europa.

EY este prezentă în România încă din anul 1992. Pentru a marca 30 de ani de activitate continuă în țara noastră, compania a lansat programul EY: 30, program care se derulează pe tot parcursul anului 2022, program prin intermediul căruia vor fi aduse în atenția publică personalități, proiecte și momente care au marcat progresul României în tot acest timp. Se vor derula de asemenea inițiative de colaborare și implicare comunitară cu parteneri și colaboratori ai EY.