BankNews.ro - The Business Republic

Chartere noi la Targul de Turism
Turism | Data Publicarii: 05-05-2007

Operatorii anunta destinatii noi deoarece a crescut cererea pentru vacante in strainatate. Agentiile de turism isi expun in acest weekend oferta de vara la Tirgul de Turism Bucuresti care se desfasoara in Parcul Izvor. Vizitatorii pot obtine discounturi de 5-10%, in functie de operator. Interesant este ca operatorii anunta pentru aproape toate ofertele cresteri substantiale ale numarului de rezervari, ceea ce a determinat fie suplimentarea numarului de curse charter pe anumite destinatii, fie introducerea unor destinatii noi in oferta.

Oferte noi sint in acest an Ibiza, Sardinia, Coasta de Azur si Costa Blanca. Astfel, un sejur de o saptamina in Costa Blanca, la un hotel de 2 stele, cu pensiune completa, costa in jur de 540 de euro in capetele de sezon si 670 de euro in perioada de virf. Pentru un hotel de 3 stele, un pachet similar, dar cu masa in regim demipensiune, costa intre 660 si 720 de euro. Cei care opteaza pentru Ibiza vor plati pentru un pachet de o saptamina, cu demipensiune, intr-un hotel de 3 stele, intre 540 si 860 de euro, in functie de perioada pentru care se opteaza, in vreme ce un hotel de 4 stele preturile pornesc de la 750 de euro.

Coasta de Azur este o alta destinatie noua. Intr-un hotel de 2 stele din Nisa, un sejur de o saptamina cu mic-dejun costa in jur de 410 euro in capete de sezon si 440 de euro in virf de sezon. Pentru un hotel de 3 stele, pretul este intre 450 si 590 de euro, in functie de perioada in care si-a programat turistul vacanta. In ceea ce priveste Sardinia, pretul unui sejur intr-un hotel de 3 stele este de aproximativ 600 de euro.

Cotidianul

http://www.banknews.ro/stire/10542