BankNews.ro - The Business Republic

Credit Europe Bank lanseaza un portal pentru IMM-uri
Finante-Banci | Data Publicarii: 09-05-2007

Credit Europe Bank (Romania) S.A. lanseaza Portalul Credit Europe (www.crediteuropeimm.ro) - o solutie online completa pentru IMM-urile din Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Incepand cu anul 2006, Credit Europe Bank (Romania) S.A. ofera intreprinderilor mici si mijlocii pachete de produse si servicii adaptate nevoilor specifice acestui segment de piata. Prin lansarea noului portal, banca face inca un pas catre  indeplinirea misiunii sale de a deveni sursa principala de finantare, informare si consultanta pentru segmentul IMM. Varianta actuala a Portalului va fi imbunatatita si extinsa continuu.

"Avem deosebita bucurie si placere  de a aduce la cunostinta opiniei publice lansarea de catre Credit Europe Bank (Romania) S.A., in premiera pe piata bancara romaneasca, a unei solutii online complete pentru IMM-uri, Portalul Credit Europe IMM. Prin lansarea acestui Portal, banca noastra demonstreaza inca o data angajamentul de a veni in sprijinul intreprinderilor mici si mijlocii din Romania cu solutii inovative si flexibile. Folosesc aceasta ocazie pentru a invita toti intreprinzatorii mici si mijlocii din Romania precum si potentialii parteneri ai IMM-urilor (organizatii non-gurvernamentale, alte companii, studenti, etc.) sa devina membrii ai Portalului Credit Europe IMM, astfel incat sa poata beneficia din plin de toate facilitatile oferite de acesta", a declarat Tamer Ozatakul, Presedintele Credit Europe Bank (Romania) S.A..

Ce este Portal-ul Credit Europe IMM?

  • o sursa online de informatii pentru IMM-uri si potentialii parteneri ai acestora (analize sectoriale, stiri, articole, etc.);
  • o platforma online pentru schimburi de informatii intre IMM-uri si potentialii parteneri ai acestora;
  • o piata virtuala pentru IMM-uri;
  • un canal alternativ pentru furnizarea de solutii de finantare,  servicii de asistenta, consultanta si training pentru sectorul IMM-urilor.

Care sunt beneficiile Portal-ului Credit Europe IMM?

  • accesul  online la o sursa completa de informatii pentru IMM-uri (analize sectoriale, stiri, articole, etc);
  • posibilitatea de accesare a unor surse de finantare destinate IMM-urilor (pre-aprobarea creditelor bancare oferite de Credit Europe Bank (Romania) S.A.);
  • dezvoltarea capacitatii manageriale a intreprerinzatorilor mici si mijlocii (prin
    folosirea unor servicii de consultanta si training pe domenii specifice de activitate);
  • posibilitatea de dezvoltare a afacerilor online pentru IMM-uri (licitatii, parteneriate, fuziuni, etc.)

Cum si cine poate obtine calitatea de Membru al Credit Europe IMM?

Orice companie/potential partener al IMM-urilor poate deveni membru al acestui Portal, in mod gratuit, prin completarea unui formular de inregistrare, putand avea acces la anumite servicii oferite prin intermediul Portalului Credit Europe IMM. Prin calitatea de membru  compania poate beneficia de  raspunsuri la intrebari legate de activitatea sa, direct din partea unor experti in domeniu precum si de accesul la  mult mai multe informatii din diverse domenii de interes pentru companie.

Redactia BankNews.ro

http://www.banknews.ro/stire/10590