BankNews.ro - The Business Republic

Irlandezii vor construi o mie de apartamente si un mall pe un teren de 53 mil euro
Imobiliare | Data Publicarii: 09-05-2007

Compania irlandeza care a cumparat un teren in zona bucuresteana Titan cu 53 milioane euro va finaliza saptamana viitoare dosarul de autorizare pentru constructia a o mie de apartamente si a unui centru comercial, a declarat, marti, arhitectul sef al Primariei Sectorului 3, Stefan Dumitrascu.

Dumitrascu a declarat pentru NewsIn ca este vorba despre un teren de circa 83.000 de metri patrati, al fostei baze sportive Spartac, din zona bulevardului Liviu Rebreanu. Arhitectul sef al Primariei sectorului 3 a mai spus ca noii proprietari ai terenului vor sa ridice patru blocuri a cate 26 de etaje fiecare, dar si un mall cu o suprafata de aproximativ 20.000 de metri patrati.

"Tranzactia prin care investitorii irlandezi au cumparat terenul s-a ridicat la 53 de milioane de euro. Cred ca este cea mai mare tranzactie cu un teren din sectorul 3, si totodata, cea mai mare tranzactie cu un teren din Bucuresti", a mai spus Dumitrascu.

Investitia in acest proiect se ridica la circa 120 de milioane de euro, iar lucrarile propriu-zise vor fi demarate cel mai tarziu in primavara anului viitor, doar dupa ce irlandezi vor obtine toate certificatele de urbanism si vor finaliza proiectul.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/10593