BankNews.ro - The Business Republic

UPC Romania lanseaza o divizie de business
IT&C | Data Publicarii: 11-05-2007

Operatorul de cablu si internet UPC Romania lanseaza UPC Business, divizie dedicata solutiilor de comunicatii pentru companii, la cea de-a XI-a editie a Zilei Comunicatiilor, informeaza un comunicat al companiei. "Mediul de afaceri depinde din ce in ce mai mult de versatilitatea modului in care comunicam. Companiile vor sa beneficieze de o solutie rapida si sigura de comunicatii, care sa le creasca productivitatea o data cu scaderea costurilor si care sa le permita sa se concentreze fara alte griji pe caracteristicile specifice afacerii lor", a declarat in comunicat Calin Geru, marketing manager al UPC Business.

UPC Business ofera solutii de comunicatii fixe pentru companiile care doresc conexiuni de mare viteza, in mai multe localitati din tara sau in mai multe sedii din acelasi oras. Compania asigura acces la internet in banda larga, servicii de telefonie fixa, dezvolta retele virtuale private, sisteme intranet si extranet, plus videoconferinte si videomonitorizare.

Reteaua UPC Business are acoperire nationala si metropolitana cu fibra optica. In prezent, UPC Business are clienti cu peste 300 de locatii conectate in retele VPN care beneficiaza de securitate si capacitate garantata pentru datele pe care le schimba intre sucursale si sediul central, ruland aplicatii de management al clientilor (CRM) si al resurselor companiei (ERP).

Prin apartenenta diviziei la grupul UPC Europe, UPC Business poate oferi solutii pentru companii inclusiv la nivel european, prin integrarea solutiilor nationale intr-o solutie europeana. Divizia UPC Business este prezenta in zece tari din Europa: Olanda, Austria, Elvetia, Irlanda, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Ungaria si Romania.

Retelele UPC Romania deservesc, in prezent, peste 1.4 milioane de clienti din aproximativ 200 de orase. De cand a intrat in Romania, in 1992, UPC a investit peste 500 milioane de dolari si a devenit cel mai mare investitor american din tara. UPC Romania este afiliata la Liberty Global Inc.

Liberty Global are retele de comunicatii in banda larga in 16 tari, in principal in Europa, Japonia, Chile si Australia. Liberty Global detine actiuni in companii de distributie de programe si continut media, cum sunt Jupiter TV in Japonia si chellomedia in Europa.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/10644