BankNews.ro - The Business Republic

Cinci hoti au furat un bancomat din holul unei banci
Finante-Banci | Data Publicarii: 01-11-2007

Un furt spectaculos a avut loc la o banca din Capitala. Azi-noapte, un grup de infractori a furat un bancomat din sediul Raiffeisen Bank din Cartierul Crangasi. Hotii au lucrat foarte silentios, asa ca furtul n-a fost descoperit decat dimineata, cand angajatii bancii au venit la serviciu.

Hotii au furat bancomatul cu totul, de pe holul de la intrarea in banca. Usa era deschisa, desi este prevazuta cu un sistem de siguranta, care poate fi accesat doar de clientii bancii, cu ajutorul cardului.

Furtul s-a petrecut in jurul orei 2.00. Cinci barbati au venit cu o masina, au acoperit camera de supraveghere din fata bancii, apoi au intrat in hol, de unde au luat bancomatul care continea 80.000 lei.

Politia incearca acum sa-i identifice pe cei cinci.

Realitatea TV

Potrivit imaginilor inregistrate de camerele de supraveghere de la Agentia Crangasi, furtul a avut loc la ora 2.47 a.m., autorii fiind in numar de 5, a precizat pentru BankNews.ro Corina Vasile, PR Director la Raiffeisen Bank. "Bancomatul era amplasat in zona de 24 h, respectiv zona de intrare, care este deschisa non-stop, astfel incat clientii sa poata avea acces la bancomat", a spus Corina Vasile. Autorii furtului nu au atins usa la intrarea propriu-zisa in agentie, ceea ce ar fi declansat alarma, iar salariatii bancii au anuntat dimineata politia, care a inceput cercetarile.

Reprezentantii bancii au spus ca in viitor se vor lua masuri suplimentare de securitate pentru a putea preveni astfel de cazuri.

Redactia BankNews.ro te invita sa comentam impreuna aceasta stire pe Yahoo Messenger. Adauga adresa banknews_punct_ro@yahoo.com in lista ta de prieteni.

Redactia BankNews.ro

http://www.banknews.ro/stire/13516