BankNews.ro - The Business Republic

Bancpost lanseaza creditul ''Sa cresti mare'', urmeaza creditul ''Sarut-mana pentru masa''
Finante-Banci | Data Publicarii: 07-11-2007

Incepand din 6 noiembrie, Bancpost lanseaza o noua solutie de finantare numita "Sa cresti mare", ce se adreseaza companiilor mici care au o cifra de afaceri de pana la 500.000 de euro, sau intreprinzatorilor individuali, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. In aceasta ultima categorie intra asociatiile familiale, persoanele fizice autorizate sau cei cu profesiuni liberale.

Rambursarea sumelor consumate din banii pusi la dispozitie de Bancpost, nu se face prin rate fixe lunare, ci in functie de posibilitatile pe care le are imprumutatul.  

"Sa cresti mare" ofera celor interesati o finantare pe termen nelimitat, Bancpost urmand sa efectueze anual o analiza a afacerii.

Creditul se poate obtine in lei, euro, dolari sau franci elvetieni, suma maxima acordata putand ajunge la 350.000 de euro sau echivalentul acesteia.

Bancpost nu solicita documente cu privire la utilizarea - banilor pusi la dispozitia celor care au accesat un credit "Sa cresti mare", se mai precizeaza in comunicatul bancii.

Redactia BankNews.ro

http://www.banknews.ro/stire/13600