BankNews.ro - The Business Republic

Cea mai mare companie media din lume, Time Warner, isi schimba CEO-ul
International | Data Publicarii: 07-11-2007

Cea mai mare companie media din lume, Time Warner, care detine, printre altele, posturile CNN si HBO si revistele "Time" si "People", va avea un nou CEO de la 1 ianuarie 2008, Jeffrey Bewkes, actualul COO al companiei, iar acesta are ca obiectiv cresterea valorii actiunilor, informeaza Reuters.

Consiliul director al Time Warner l-a ales in functia de CEO pe Jeffrey Bewkes, luni, in locul lui Richard Parsons, care va ramane la Time Warner in functia de presedinte.

Valoarea actiunilor Time Warner au scazut in acest an cu 18%, comparativ cu anul trecut, si au ajuns aproape de valoarea actiunilor Time Warner de acum cinci ani, cand Richard Parsons devenea CEO-ul companiei.

Time Warner este compania americana cu cele mai mare venituri obtinute din media in anul 2006, 34 de miliarde de dolari, cu 6% mai mult decat in anul 2005. Compania se claseaza pe locul intai in acest clasament incepand cu anul 1995.

Conglomeratul media Time Warner este cea mai mare companie media din lume si detine, printre altele, revistele "Time", "People", "Sports Illustrated" si "Fortune", studioul Warner Bros. Pictures si posturile de televiziune CNN, HBO si Cartoon Network.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/13601