BankNews.ro - The Business Republic

Erste Bank si Petrom ofera 20 burse pentru programul de Executive MBA in Romania
Educatie | Data Publicarii: 22-11-2007

Pentru al doilea an consecutiv, Erste Bank si Petrom ofera 20 burse pentru programul de Executive MBA in Romania, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Persoanele eligibile pentru a participa in cadrul programului Executive MBA al Executive Academy organizat de Universitatea de Stiinte Economice si Administrative din Viena (WU), sunt manageri aflati in pozitii de top, cu cel putin 5 ani de experienta profesionala. Termenul limita pentru aplicatii este 13 ianuarie 2008.

Incepand cu 22 noiembrie 2007, pana pe data de 13 ianuarie 2008, managerii romani sunt invitati sa aplice la programul Executive MBA al Executive Academy din cadrul Universitatii de Stiinte Economice si Administrative din Viena (WU). Erste Bank si Petrom sponsorizeaza impreuna 20 de locuri, iar participantii selectati trebuie sa contribuie cu doar 3.000 de euro din taxa totala. Pentru prima data in cadrul acestui program, participantilor care intrunesc criteriile de selectie li se ofera alte 10 locuri, pentru o taxa de 35.000 Euro, ce poate fi acoperita de un sponsor privat sau persoane individuale.

Programul se va desfasura in regim part-time, in Bucuresti, pe parcursul a 14 luni, incepand din mai 2008 si pana in iunie 2009. Cursurile au loc o data pe luna, de joi pana duminica. Intre aceste module de predare, participantii lucreaza pe diverse teme sau studii de caz. Programul cuprinde si doua calatorii de studiu in Austria si SUA. Limba de predare este engleza. Programul Executive MBA se concentreaza asupra notiunilor de management general si financiar si, de asemenea, pe strategii de globalizare. Programul se remarca prin standarde calitative inalte, continut educativ practic si renume la nivel international.

"Abilitatile acumulate in cadrul programului nostru de Executive MBA incurajeaza progresul individual si sporesc valoarea pe care managerii o aduc in organizatiile lor. Programul ajuta profesionistii sa isi asume responsabilitati complexe si sa isi imbunatateasca potentialul de a genera schimbare si crestere in mediul in care lucreaza", declara Prof. Bodo Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

"Acordam un interes special dezvoltarii proiectelor de responsabilitate sociala in tarile in care activam. Prin acest program, sustinem dezvoltarea personalui la un nivel inalt al competentelor de management global, ceea ce va impulsiona economia Romaniei pe termen lung", a declarat Dr. Rupert Dollinger, Manager de Resurse Umane al Erste Bank.

"Educatia este motorul cresterii unei societati; incurajeaza performanta si, in acest mod, contribuie la asigurarea unui viitor sustenabil pentru urmatoarele generatii. Pentru compania noastra, responsabilitatea sociala nu este doar un concept, ci cuprinde o serie de programe orientate catre respectul pentru viitor. Proiectul pe care il dezvoltam impreuna cu Erste Bank si WU este extrem de apreciat de catre managerii de top, deoarece interesul lor fata de proiect este la fel de ridicat ca si al nostru", a declarat Mariana Gheorghe, CEO al Petrom.

Mai multe detalii despre programul Executive MBA Romania, precum si procedurile de inscriere sunt disponibile pe adresa: www.executiveacademy.at/mba/romania .

http://www.banknews.ro/stire/13934_erste_bank_si_petrom_ofera_20_burse_pentru_programul_de_executive_mba_in_romania.html