BankNews.ro - The Business Republic

Western Union lanseaza optiunea de plata pentru abonatii AdSense in noua tari, printre care Romania
IT&C | Data Publicarii: 29-11-2007

Western Union a anuntat miercuri ca a lansat un program prin care editorii de continut web din noua state, printre care si Romania, ce folosesc aplicatia AdSense a Google pot primi direct sumele de bani prin intermediul filialelor Western Union, conform Reuters.

Programul de publicitate Google AdSense ofera editorilor de continut posibilitatea de a introduce anunturi publicitare cu un continut asemanator cu cel al site-ului.

Atunci cand un vizitator al site-ului urmeaza link-ul publicitar, cei care au instalat programul AdSense primesc o suma de bani. Inainte de lansarea acestui program, editorii de site-uri web ce foloseau programul AdSense primeau platile prin cecuri sau transferuri electronice catre un cont bancar.

De la lansarea noului program in colaborare cu Western Union, editorii de continut din Chile, China, Columbia, Malaezia, Pakistan, Peru, Filipine si Romania pot primi sumele de bani prin intermediul filialelor WU.

In majoritatea cazurilor, sumele pot fi retrase in aceeasi zi in care au fost trimise.

Acest program va oferi multe beneficii utilizatorilor AdSense. Prin alegerea optiunii Quick Cash, clientii vor putea primi sumele de bani in dolari sau moneda locala la aproape orice filiala Western Union din statele ce participa la acest program.

In plus, abonatii nu vor avea nevoie de conturi bancare pentru a primi fondurile, putand reduce astfel cheltuielile implicate de deschiderea unui cont si timpul indelungat necesar uneori confirmarii unor cecuri.

"La Western Union, una dintre strategiile de baza este de a facilita comertul si a extinde oferta de servicii din lumea intreaga", a declarat directorul executiv adjunct al Western Union Payment Services, Royal Cole.

Conform spuselor responsabilului Western Union, acest program a inregistrat succese, grupul planuind extinderea suplimentara a acestuia in 2008.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/14076_western_union_lanseaza_optiunea_de_plata_pentru_abonatii_adsense_in_noua_tari,_printre_care_romania.html