BankNews.ro - The Business Republic

Topul Forbes al celor mai proaste masini din 2007
Auto | Data Publicarii: 29-11-2007

Celebra publicatie Forbes a realizat recent un top al celor mai proaste autoturisme comercializate pe piata americana in 2007. Forbes a luat in considerare pentru realizarea topului patru criterii importante: numarul de vehicule rechemate in service, ratingul fiabilitatii, deprecierea in timp si securitatea masinii prin compararea rezultatelor testelor de coliziune IIHS (corespondentul american al EURO N-CAP).

Primele cinci locuri ale topului sint ocupate de brand-uri apartinand concernului Chrysler, iar lista masinilor americane prezente ajunge pana la pozitia a opta. In topul celor mai proaste masini pe ultimile doua locuri se regasesc producatorii asiatici Nissan si Hyundai.

Chrysler Sebring

Cea mai proasta masina si ocupanta locului 1 in clasamentul celor mai proaste masini realizat de Forbes este Chrysler Sebring.  Urmeaza in ordine  Dodge Nitro, Jeep Liberty, Dodge Caliber si Dodge Magnum.  Dupa prima jumatate a clasamentului situatia se mai schimba fiind implicati si alti producatori decat cei americani: Ford Crown Victoria, Chevrolet Aveo, Nissan Quest, Hyundai Entourage si Pontiac Grand Prix.

MoneyLine

http://www.banknews.ro/stire/14092_topul_forbes_al_celor_mai_proaste_masini_din_2007.html