BankNews.ro - The Business Republic

Robotii BRD au activat functia de cash in pentru alimentarea contului curent
Finante-Banci | Data Publicarii: 07-03-2008

Saptamana trecuta BRD a implementat functia de "cash in", in vederea alimentarii contului curent, pe toate echipamentele ROBO la care se pot plati facturile de utilitati pe baza citirii codului de bare, se arata intr-un comunicat de presa No Cash remis BankNews.ro. Procedura de alimentare cont cu numerar vizeaza conturile curente care au card atasat intrucat, din considerente de eliminare a eventualelor erori, nu se doreste introducerea manuala a numarului de cont de catre client.

Citirea contului se face automat prin introducerea cardului in terminal. Odata alimentat contul, se pot efectua plati facturi, sau chiar rambursari rate credite. Lansate in aprilie 2007, terminalele ROBO au fost create exclusiv pentru plata facturilor de utilitati si permit acest lucru in doua modalitati: prin card - exclusiv BRD - in acest sens banca a lansat cardul Gadget si prin depunere de numerar.

Aceasta ultima modalitate de plata se adreseaza inclusiv persoanelor fizice care nu sunt clienti BRD. In prezent numarul "Robotilor" BRD se ridica la 220 dar ritmul instalarilor, atat in unitatile bancii cat si in anumite galerii comerciale, este de aproximativ 10 pe saptamana.

Redactia BankNews.ro

http://www.banknews.ro/stire/16129_robotii_brd_au_activat_functia_de_cash_in_pentru_alimentarea_contului_curent.html