BankNews.ro - The Business Republic

Un nou ansamblu rezidential, in valoare de 25 milioane euro, va fi construit in nordul Capitalei
Imobiliare | Data Publicarii: 17-05-2008

CP Grupo si Neocasa au anuntat vineri construirea unui ansamblu rezidential in nordul Bucurestiului, Lakeland Residence, investitia ridicandu-se la 25 milioane de euro, informeaza un comunicat emis presei.

Potrivit comunicatului, complexul va avea 144 de apartamente, distribuite pe 15 niveluri plus parter si trei parcari subterane pe trei niveluri. Lucrarile vor incepe in luna iunie 2008 si se vor finaliza in primul trimestru din 2010.

"Lakeland Residence se va construi pe malul lacului Plumbuita, avand acces direct catre Soseaua Colentina. Zona este binecunoscuta pentru parcurile si spatiile verzi. De asemenea, cartierul beneficiaza de o retea solida de mijloace de transport in comun, scoli, spitaluri, hoteluri, precum si supermarketuri", se arata in comunicat.

Agentul exclusiv de vanzare al proiectului, Neocasa, a fost infiintat in anul 1998.

Dezvoltatorul proiectului, CP Grupo din Madrid, are o experienta in domeniul rezidential de mai bine de 35 de ani si a pus bazele a peste 4.000 de asftel de proprietati, precum si sedii de birouri, clinici, hoteluri, cluburi sportive. In ianuarie 2007, dezvoltatorul a hotarat sa se extinda si in Romania.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/17820_un_nou_ansamblu_rezidential,_in_valoare_de_25_milioane_euro,_va_fi_construit_in_nordul_capitalei.html