BankNews.ro - The Business Republic

BCR modifica programul de lucru cu publicul
Finante-Banci | Data Publicarii: 07-07-2008

Banca Comerciala Romana (BCR) modifica programul de lucru cu publicul, incepand cu data de luni 14 iulie, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Modificarea este rezultatul unei analize a fluxurilor de clienti pe intervale orare, care a relevat ca acestia solicita serviciile BCR cu precadere pe parcursul dupa-amiezii.

Programul de lucru cu publicul va incepe in toata reteaua BCR la ora 09.00 fata de ora 8.30 ca pana acum, clientii avand acces la serviciile bancare ale BCR pana cel mai tarziu la ora 18.30, in cursul saptamanii in functie de marimea unitatii.

Unitatile de marime medie vor fi deschise, in general, pana la ora 18.00. O parte dintre acestea vor lucra cu publicul pana la ora 17.30 ora pana la care sunt deschise si toate unitatile mici.

In ziua de sambata, BCR va avea deschise unitatile mari, jumatate din unitatile medii si un numar redus de unitati mici care inregistreaza un numar semnificativ de operatiuni.

Unitatile BCR care isi desfasoara activitatea in centrele comerciale, vor avea un program special similar centrelor comerciale unde sunt amplasate. 

Noul program de lucru va fi implementat si in unitatile nou infiintate, in functie de marimea acestora.

In ceea ce priveste programul centrelor de afaceri corporate, reprezentantii IMM-urilor pot interactiona direct cu managerii de relatii corporate dedicati de luni pana vineri intre orele 09.00 - 17.00, se mai precizeaza in comunicat.

Redactia BankNews.ro

http://www.banknews.ro/stire/19095_bcr_modifica_programul_de_lucru_cu_publicul_.html