BankNews.ro - The Business Republic

UniCredit Tiriac Bank ofera dobanzi promotionale pentru depozitele IMM la o luna si pentru depozitele la doua luni deschise de persoane fizice
Finante-Banci | Data Publicarii: 03-03-2009

UniCredit Tiriac Bank ofera pana la data de 30 aprilie dobanzi promotionale pentru depozitele la o luna constituite de clientii IMM si extinde pana la sfarsitul lunii martie promotia pentru depozitele la doua luni adresata persoanelor fizice, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Clientii IMM primesc dobanzi promotionale pentru depozitele pe o luna. Suma minima de depunere este 10.000 RON sau 3.000 EUR, standard pentru acest segment de clienti, dobanda la o luna fiind de 15% pe an la RON si de 6% la EUR. Banca nu percepe comision de deschidere si de administrare pentru acest produs.

Promotia pentru depozitele pe doua luni deschise de catre clientii persoane fizice, lansata de banca la sfarsitul anului trecut, continua pana la 31 martie a.c. cu aceleasi dobanzi de pana la 14% pe an pentru RON si pana la 7% pe an pentru EUR, in functie de suma depozitata. Depunerea minima este 1.000 RON sau 1.000 EUR, neexistand comision de deschidere, de depozitare sau de retragere - daca retragerea se face in ziua scadentei.

"Campaniile lansate anul trecut se bucura in continuare de succes pentru ca vin in intampinarea dorintei clientilor de a economisi pe termen scurt, intr-o maniera avantajoasa", a declarat Dan Stancu, Director de Vanzari Produse Retail in UniCredit Tiriac Bank. "La sfarsitul lunii martie vom lansa noi produse de depozitare pentru clientii persoane fizice, un depozit la 4 luni si unul la 7 luni, precum si un depozit cu dobanda variabila."

Redactia BankNews.ro

http://www.banknews.ro/stire/26095_unicredit_tiriac_bank_ofera_dobanzi_promotionale_pentru_depozitele_imm_la_o_luna_si_pentru_depozitele_la_doua_luni_deschise_de_persoane_fizice_.html