BankNews.ro - The Business Republic

Apple, actionata in instanta dupa ce un iPod Touch a explodat in pantalonii unui baiat
Diverse | Data Publicarii: 16-03-2009

Compania Apple a fost chemata in instanta, in SUA, de catre mama unui baiat de 15 ani, dupa ce un iPod Touch de 16 GB a exlpodat in buzunarul pantalonilor fiului sau si i-a ars piciorul. Potrivit news.cnet.com, tanarul se afla la scoala si "a auzit un sunet puternic imediat dupa aceasta simtind ca piciorul sau a fost ars", se arata in reclamatie.

Baiatul "si-a dat seama ca iTouch-ul sau a explodat si a luat foc in buzunarul pantalonilor sai. Reclamantul A.V. A fugit la baie si si-a scos pantalonii care ardeau cu ajutorul unui prieten. iTouch-ul Apple a ars buzunarele pantalonilor reclamantului A.V. ajungand la lenjeria intima din Nylon/Spandex, si i-a ars piciorul", se mai arata in plangerea mamei adolescentului.

In urma exploziei reclamantul a suferit arsuri de gradul doi si cere daune in valoare de 225.000 de dolari. Potrivit unui reprezentant Apple, compania nu doreste sa comenteze incidentul.

Explozia dispozitivelor mobile care se soldeaza cu astfel de rani nu este ceva nou. Vinovate sunt, de cele mai multe ori, bateriile care sunt inlocuite, in cazul telefoanelor mobile, cu unele mai ieftine de catre posesorul aparatului. Totusi, bateria de la iPod Touch nu poate fi inlocuita de utilizator.

Antena3

http://www.banknews.ro/stire/26534_apple,_actionata_in_instanta_dupa_ce_un_ipod_touch_a_explodat_in_pantalonii_unui_baiat.html