BankNews.ro - The Business Republic

Sony Vaio lanseaza doua noi notebook-uri de business
IT&C | Data Publicarii: 24-03-2009

Noul model Vaio TT21XN/B integreaza in premiera tehnologia Flash SSD pentru accesul instantaneu la date si un consum redus de energie, iar noul model Vaio Z31XN/B permite atingerea atat a unor performante vizuale superioare, cat si a unei autonomii de pana la 5,5 ore datorita solutiei grafice hibride.

Seriile de notebook-uri Z si TT dispun de placi de baza cu 12 straturi de circuite integrate cu amprenta ecologica redusa (inclusa in modelul Z) si ecranul LCD X-black care foloseste tehnologia de iluminare LED, dar si de carcase din fibra de carbon si aluminiu si tastatura de tip "isolation".

Sony Vaio TT21XN/B

Notebook-urile Vaio TT21XN/B au o grosime de 23,5mm in cel mai subtire punct si cantaresc 1,24 kg. TT21XN/B integreaza acum o unitate flash SSD (Solid-State Drive) SATA de 128 GB, asigurand o protectie sporita a datelor stocate.

Noul model este echipat cu un procesor Intel Core 2 Duo SU9400, de 1,4GHz, care asigura si autonomia de pana la 9 ore, a bateriei. Ecranul are o diagonala de 11,1 inci si ofera o rezolutie WXGA (1366 x 768) in formatul de cinema 16:9, in timp ce un senzor pentru detectarea luminii ambientale permite ajustarea automata a iluminarii ecranului pentru confortul vizionarii utilizatorului, simultan cu un consum minim de energie.

Sony Vaio Z31XN/B

Notebook-urile VAIO din seria Z cantaresc mai putin de 1,5 kg. Pentru a prelungi cat mai mult autonomia bateriei, modelele VAIO Z beneficiaza de grafica hibrida si un mod de functionare special, numit "Stamina Mode", a carui activare permite utilizatorului optiunea de a folosi una dintre cele doua solutii grafice oferite. Astfel, utilizatorii pot alege intre modul 3D oferit de unitatea de procesare vizuala NVIDIA GeForce 9300M GS pentu aplicatiile grafice complexe si autonomia extinsa oferita prin solutia grafica integrata Intel.  

Z31XN/B dispune de un procesor Intel Core 2 Duo P9600 de 2,66 GHz si de platforma Intel Centrino 2, care asigura procesarea rapida a aplicatiilor multiple, o perioada de viata extinsa a bateriei, si conectarea wireless la retea prin WLAN (Wi-Fi).

Seria Z include un model de ecran cu diagonala de 13,1 inci si rezolutie WXGA++, care utilizeaza sistemul de iluminare LED pentru o autonomie de pana la 5,5 ore. Tehnologia Sony X-black pentru imbunatatirea luminozitatii si contrastului permite afisarea naturala a culorilor, echivaland cu redarea a 100% din paleta de culori NTSC. Modelul este dotat si cu o iesire HDMI.

Realitatea.net

http://www.banknews.ro/stire/26819_sony_vaio_lanseaza_doua_noi_notebook-uri_de_business.html