BankNews.ro - The Business Republic

Specialisti de top vor dezabate protectia unui business online, la initiativa F5
Afaceri | Data Publicarii: 26-03-2009

Specialisti de la eBay, Kaspersky si Deloitte vor dezbate, la initiativa F5, cum se asigura protectia unui business online, in cadrul conferintei "Securitatea informatiilor in era web 2.0", care va avea loc pe 7 aprilie, la hotelul Intercontinental din Capitala, anunta reprezentantii F5.

Printre cei care si-au confirmat participarea la dezbateri se numara Albena Spasova, consultant "Fraude Online" si ex-director Law Enforcement Relations Europe, eBay International AG; Varujan Pambuccian, presedintele Comisiei pentru Tehnologia Informatiei, Camera Deputatilor; David Emm, technology consultant, Kaspersky Lab UK; Gary Bauer, audit director Enterprise Risk Services, Deloitte Romania, Costel Topcian, secretar de stat Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Dorin Liviu Nistoran, presedinte ANC, Costin Raiu, chief security expert EMEA alaturi de Stefan Tanase, anti-virus researcher si Teodor Cimpoesu, managing partner Kaspersky Lab, Andrei Burz Pinzaru si Irina Albusel, senior manager, respectiv senior associate la Reff & Associates, firma de avocatura afiliata Deloitte Romania si, nu in ultimul rand, Magda Popescu, attorney-at-law, Organizatia BSA.

Conferinta "Securitatea informatiilor in era web2.0" va fi structurata pe trei panel-uri, la care se adauga, in final, o sectiune de intrebari si raspunsuri. In cadrul primului panel, "Impactul incidentelor de securitate asupra business-urilor", vor fi abordate subiecte precum pierderea datelor confidentiale, virusi si amenintarile malware, atacurile de hacking si cele de phishing.

In cel de-al doilea, "Consecintele economice ale securitatii informatice", se vor discuta costurile implicate de problemele de securitate informationala. Cel de-al treilea panel, "Securitatea in lumea web 2.0", va avea drept teme de dezbatere solutiile si strategiile pentru reducerea gradului de risc al afacerii, precum si tendintele de evolutie ale acestor probleme.

Cei care doresc sa participe la eveniment se pot inscrie online, pana pe 1 aprilie, accesand Standard.ro/Evenimente.

F5 este divizia de new media a grupului Realitatea-Catavencu si asigura dezvoltarea strategica a trustului in online, atat pe zona de web development, cat si online publishing, servicii web si e-commerce.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/26968_specialisti_de_top_vor_dezabate_protectia_unui_business_online,_la_initiativa_f5.html