BankNews.ro - The Business Republic

Cea mai scumpa casa din SUA a fost scoasa la vanzare pentru 150 de milioane de dolari
International | Data Publicarii: 31-03-2009

Vaduva regizorului Aaron Spelling a scos la vanzare cea mai scumpa casa din Statele Unite. In plina criza, familia Spelling cere 150 de milioane de dolari pe resedinta din California. Cauza nu este lipsa de bani, spune vaduva regizorului, ci faptul ca palatul e prea mare pentru ea.

Conacul de trei etaje seamana cu un castel si se intinde pe 17.000 de metri patrati. Are nu mai putin de 123 de camere, garaje pentru o suta de masini si heliport. Candy Spelling, vaduva celebrului regizor, spune ca unele camere nu au fost folosite niciodata.

Altele au destinatii specifice, cum ar fi camera papusilor, camera pentru impachetat cadouri sau camera cu argintaria. Conacul Spelling are propriul salon de infrumusetare, sala de teatru, de cinema si patru baruri. In bucatarie poate fi gatit un pranz pentru 800 de oameni.

La un asa castel si cumparatori sunt alesi pe spranceana. Candy Spelling si-a pus cainele sa-i adulmece pe agentii imobiliari, inainte sa-l aleaga pe cel care se va ocupa de vanzarea celei mai scumpe case din Statele Unite.

Realitatea TV

http://www.banknews.ro/stire/27107_cea_mai_scumpa_casa_din_sua_a_fost_scoasa_la_vanzare_pentru_150_de_milioane_de_dolari.html