BankNews.ro - The Business Republic

Richard Moat pleaca de la conducerea Orange Romania
HR/Cariere | Data Publicarii: 31-03-2009

Richard Moat, chief executive officer al Orange Romania, a decis din motive personale sa plece din pozitia pe care o ocupa in cadrul companiei, acesta fiind inlocuit temporar de directorul comercial al operatorului de telefonie mobila, Thierry Millet, a anuntat, marti, OrangeFrance Telecom.

Richard Moat a preluat pozitia de CEO al Orange Romania in septembrie 2004. Thierry Millet a ocupat pozitia de director comercial al Orange Romania din luna octombrie a anului 2005 si a condus departamentele serviciul clienti, marketing si vanzari. Thierry Millet are o experienta de 20 de ani in cadrul grupului Orange-France Telecom si a ocupat mai multe pozitii de top la nivel international

Orange are in Romania 10.355.000 de clienti si este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 182 milioane de clienti pe cinci continente.

La sfarsitul lunii decembrie 2008, Orange Romania avea venituri de 1,31 miliarde de euro, ceea ce reprezinta o majorare cu 6,2% pe baza comparativa fata de valoarea veniturilor la sfarsitul anului 2007. Orange a dezvoltat o larga retea de magazine proprii ce cuprinde in prezent 102 de locatii in toata tara.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/27109_richard_moat_pleaca_de_la_conducerea_orange_romania.html