BankNews.ro - The Business Republic

Cum vor arata casele viitorului in viziunea Microsoft
IT&C | Data Publicarii: 15-05-2009

Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, si-a propus sa arate lumii cum tehnologia produsa de specialistii companiei poate schimba functionalitatea caselor in viitorul apropiat.

Fata de alte demersuri de acest gen, exercitiul de imaginatie al Microsoft nu contine nici un element SF, toate aplicatiile folosite in demonstratie avand la baza tehnologii deja existente sau aflate in stadiu de dezvoltare.

Un loc important in managementul casei viitorului il ocupa diversele utilizari ale sistemului Microsoft Surface. Astfel, orice suprafata poate fi transformata in ecran cu ajutorul unui proiector si folosita fie ca telefon, fie ca organizator sau browser de internet.

Un perete in viziunea Microsoft trebuie sa fie mai mult decat o simpla suprafata plana care delimiteaza un spatiu, mai ales cand este vorba de o camera pentru copii. De aceea expertii companiei l-au transformat intr-un suport interactiv ajustabil in functie de preferintele celor mici.

O alta piesa de rezistenta a casei este oglinda care organizeaza imbracamintea si sugereaza combinatiile vestimentare cele mai potrivite.

Redactia BankNews.ro

http://www.banknews.ro/stire/28512_cum_vor_arata_casele_viitorului_in_viziunea_microsoft.html