BankNews.ro - The Business Republic

Cand esti in criza de timp si vrei ca nimic sa nu te ridice de la birou, iata solutia
Diverse | Data Publicarii: 15-05-2009

In situatii extreme, tehnicile medievale se pot dovedi eficiente. Acesta pare a fi principiul dupa care s-au ghidat inventatorii bilei de ocnas pentru tintuirea la birou a celor usor de distras de la studiu sau de la ducerea la bun sfarsit a sarcinilor de serviciu.

Study Ball

Cine a crezut ca este o gluma, e bine sa aiba in vedere greutatea bilei: nu mai putin de 10 kg de otel masiv imposibil de miscat pana si pentru o persoana bine facuta. Utilizatorul acestui instrument are la dispozitie un timer cu ajutorul caruia poate seta perioada de prizonierat.

Study Ball

Din ratiuni de securitate timpul de detentie nu poate depasi mai mult de patru ore. Producatorii acestui gadget il recomanda in principal parintilor ai caror copii sunt usor de distras de TV sau prietenii de afara (n.r. ?!!), insa se poate dovedi la fel de eficient si la locul de munca. Cu conditia sa fie o alegere voluntara si nu o obligatie venita din partea sefului.

George Trifu

http://www.banknews.ro/stire/28514_cand_esti_in_criza_de_timp_si_vrei_ca_nimic_sa_nu_te_ridice_de_la_birou,_iata_solutia.html