BankNews.ro - The Business Republic

CNIPMMR: Ne asteptam la o presiune pe leu si la retinere din partea investitorilor
Economie | Data Publicarii: 13-10-2009

Caderea Guvernului Boc va duce la continuare presiunii asupra leului, la retinere din partea investitorilor romani si straini,precum si la injumatatirea activitatilor din administratii, a declarat, marti, presedintele CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu.

"Va continua presiunea asupra leului, vor continua restrictiile pe care si le-au autoimpus atat investitorii straini cat si cei romani si ne asteptam al un blocaj administrativ. Administratia va continua sa lucreze la jumatate din <<turatie>> ", a declarat Ovidiu Nicolescu.

Acesta a precizat ca se asteapta ca motiunea sa fie votata si considera ca actuala criza politica va continua pana la inceputul anului 2010.

Motiunea de cenzura "11 impotriva Romaniei" a fost adoptata marti, 254 de parlamentari votand pentru, in timp ce 176 au votat impotriva, iar patru voturi au fost anulate, dintr-un total de 448 de parlamentari prezenti, si un numar de 434 voturi au fost valabil exprimate.

Rezultatele oficiale au fost citite de la tribuna Parlamentului de catre deputatul PSD Valeriu Zgonea.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/33214_cnipmmr_ne_asteptam_la_o_presiune_pe_leu_si_la_retinere_din_partea_investitorilor.html