BankNews.ro - The Business Republic

Orange, Microsoft si HTC au lansat terminalele Windows Phone cu software Windows Mobile 6.5
IT&C | Data Publicarii: 20-10-2009

Orange, Microsift si HTC au lansat in premiera, in Romania, terminalele Windows Phone cu software Windows Mobile 6.5 din care fac parte HTC Touch 2, HTC Touch Pro 2 si Toschiba TG 01.

"Ne asteptam sa vindem cateva mii de unitati, iar in luna decembrie vom lansa si modelul HTC HD2. Acest model se afla pe stoc dar nu are introduse aplicatiile Windows Mobile 6.5" a declarat M2M Proposition manager Orange, Razvan Sturza.

Telefoanele din gama Windows® phone faciliteaza accesul atat la aplicatiile profesionale, cat si la serviciile de divertisment mobil.

Cu un Windows® phone, utilizatorii au acces direct de la butonul Start la o serie de servicii si aplicatii: partajarea de fotografii in retelele sociale, Adobe Flash incorporat in browserul Windows Internet Explorer si o aplicatie imbunatatita pentru e-mail. De asemenea, utilizatorii au posibilitatea sa descarce aplicatii prin intermediul Windows Marketplace for Mobile, sa isi personalizeze telefonul cu teme favorite realizate prin Custom Theme Creator si sa acceseze portalul Orange World printr-o singura apasare de buton.

Potrivit directorului de marketing al Microsoft Romania, Dan Bulucea, numarul telefoanelor care au folosit Windows Mobile anul trecut s-a dublat. Acesta a mai precizat ca Windows Romania mai pregateste inca trei lansari de noi sisteme de servere precum si lansarea lui Windows , iar la inceputul anului 2010 va avea loc lansarea de noi sisteme office.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/33461_orange,_microsoft_si_htc_au_lansat_terminalele_windows_phone_cu_software_windows_mobile_65.html