BankNews.ro - The Business Republic

BRD Finance l-a numit director general pe un francez de la SocGen Croatia
Finante-Banci | Data Publicarii: 09-11-2009

BRD Finance l-a numit in functia de director general pe Bernard Histe, fost sef al diviziei de credite de consum din Croatia a Societe Generale, in locul lui Vincent Delatte, care a plecat la o subsidiara a grupului din Franta, arata un comunicat de presa BRD-Groupe Societe Generale.

Bernard Histe are 48 de ani si lucreaza pentru grupul Societe Generale de 22 de ani, unde a ocupat functii ca inspector, director comercial in Franta si Rusia, director si auditor intern.

Ultima functie ocupata inainte de venirea la BRD Finance a fost cea de director general in cadrul SG Consumer Finance Crediflex Croatia.

BRD Finance este controlata de divizia de servicii financiare specializate din cadrul grupului Societe Generale si activeaza pe piata din 2004. Compania este prezenta in aproximativ 6.000 de magazine si are circa 500.000 de clienti persoane fizice, gestionand mai multe tipuri de produse si servicii financiare: carduri de credit, credite pentru bunuri de folosinta indelungata, credite de nevoi personale si credite auto.

BRD Finance emite 12 tipuri de carduri co-branded cu firme precum Renault, Dacia, Carrefour, Real, Praktiker, Staer, Reader's Digest, Diverta, Daniel, Rombiz, Say si Boom. Pe langa acestea, BRD Finance a lansat si doua carduri de credit proprii.

BRD Groupe Societe Generale este a doua banca din Romania dupa retea si active. Banca are peste 2,6 milioane clienti si opereaza o retea de peste 930 de unitati.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/34084_brd_finance_l-a_numit_director_general_pe_un_francez_de_la_socgen_croatia.html