BankNews.ro - The Business Republic

Intesa Sanpaolo Bank scade la 16% dobanda la creditele de nevoi personale in lei pentru populatie
Finante-Banci | Data Publicarii: 18-11-2009

Intesa Sanpaolo Bank a redus la 16% pe an dobanda la creditele de nevoi personale fara garantii in lei, iar dobanda anuala efectiva (DAE) este de 18,35%, a anutat, miercuri, banca intr-un comunicat.

De la sfarsitul lui iunie, dobanda a scazut cu 5 puncte procentuale, de la nivelul de 21% pe an, potrivit bancii.

Dobanda este fixa pe toata perioada de creditare, se mai arata in comunicat, unde se precizeaza si ca un client poate primi raspuns si o pre-aprobare a creditului in maxim 30 de minute.

"Acest tip de credite este disponibil numai in lei, iar valoarea acestuia poate fi cuprinsa intre un minim de 3.000 lei si un maxim de 30.000 lei", a mai anuntat Intesa Sanpaolo Bank.

Venitul minim acceptat de catre Intesa Sanpaolo Bank pentru acest tip de credit este de 450 lei, iar gradul maxim de indatorare al solicitantului poate fi de pana la 63%. Pentru a putea accesa o valoare mai mare a creditului, clientul poate opta pentru un codebitor.

Intesa Sanpaolo Bank este parte a grupului Intesa Sanpaolo. Activele totale ale Intesa Sanpaolo Bank Romania au ajuns la circa de 3 miliarde lei (700 milioane euro) la sfarsitul lui septembrie 2009, in crestere cu 17% fata de septembrie 2008.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/34406_intesa_sanpaolo_bank_scade_la_16p_dobanda_la_creditele_de_nevoi_personale_in_lei_pentru_populatie.html