BankNews.ro - The Business Republic

Cel mai mare mall din tara, greu de utilizat
Diverse | Data Publicarii: 23-11-2009

Noul centru comercial Afi Palace Cotroceni, cel mai mare din Romania, are doar doua bancomate la o suprafata de 214.000 de metri patrati. Pe langa lipsa unui numar suficient de ATM-uri si a hartilor de orientare, mallul din Capitala are un singur birou de informatii. Mai mult, primele proiectii la singurul Imax din tara au avut intarzieri.

Cel mai mare mall din Romania a fost inaugurat la sfarsitul lunii octombrie in Capitala. Chiar daca reprezinta principala atractie atat pentru bucuresteni, cat si pentru vizitatorii veniti din judetele limitrofe, mallul Afi Palace Cotroceni este greu functional.

O parte dintre vizitatorii acestui complex comercial se plang de faptul ca pana in prezent exista doar doua bancomate, iar unul dintre acestea se afla in incinta hipermarketului. "Am plecat de la film foarte tarziu si nu mai aveam bani pentru a lua un taxi. Am ametit cautand un bancomat sa scot bani. Am intrebat cateva persoane si pana la urma am gasit unul in hipermarket", a spus Ioana, o tanara din Capitala.

"Am venit de la Ploiesti ca sa mergem la film, la Imax, si cand am plecat a trebuit sa scot bani de benzina. Nu am gasit bancomatul, am scos de la altul, din oras", a spus Bogdan Negoita, un tanar din Prahova.

Reprezentantii Afi Palace Cotroceni sustin ca situatia se va schimba in curand. "Suntem abia la inceput, exista doua bancomate, dar pe viitor vor aparea mai multe si la celelalte etaje ", a spus Raluca Niculae, reprezentantul media al Afi Palace Cotroceni.

Un singur birou de informatii

De asemenea, unii vizitatori se plang de lipsa birourilor sau a hartilor informative. Astfel, pe o suprafata totala de 214.00 de metri patrati, Afi Palace Cotroceni are doua bancomate situate la o distanta destul de apropiata unul de altul si un singur birou de informatii situat la intrarea Far.

"Pentru inceput, este un singur birou de informatii, la intrarea de la intersectia bulevardelor Timisoara cu Vasile Milea. In scurt timp va aparea un sistem care ii va ajuta pe vizitatori sa gaseasca mai usor locul dorit", a spus Raluca Niculae, reprezentantul media al Afi Palace.

Difuzare cu probleme la cinematograf

De asemenea, in urma cateva zile a fost inaugurat cel mai mare complex de sali de cinema din tara, dar si Imax-ul, cu un ecran gigant. Acesta are 21 de sali de cinema, dintre care trei sali VIP si cea Imax, iar intregul complex va avea o capacitate de aproximativ 4.300 de locuri.

In urma cu cateva seri, la unul dintre filmele care trebuiau sa ruleze incepand cu ora 22.30 a intervenit o problema: a inceput abia la 23.30. "Nu stim exact ce s-a intamplat. Noi am mers sa vedem filmul «Cutia», dar a intarziat vreo ora. Se chinuiau sa regleze imaginea, iar timp de 30 de minute am vizionat reclame", a spus Andreea Dumitrescu, o tanara din Bucuresti.

Integral in Adevarul

http://www.banknews.ro/stire/34523_cel_mai_mare_mall_din_tara,_greu_de_utilizat.html