BankNews.ro - The Business Republic

Reteaua de magazine Plus a deschis doua noi magazine, investitie de 3 mil. euro
Afaceri | Data Publicarii: 25-11-2009

Reteaua germana de magazine de tip discount Plus, care apartine concernului Tengelmann, a comunicat miercuri ca a deschis doua noi magazine, la Buftea (jud. Ilfov) si la Titu (jud. Dambovita), investitia fiind de 1,5 milioane de euro pentru fiecare.

Astfel, prin deschiderea celor doua unitati, reteaua germana a ajuns la 90 de magazine in Romania. Cele doua magazine au fiecare o suprafata totala de 1.000 mp, dintre care 800 mp suprafata de vanzare si 200 mp spatii aferente, dispunand de 60 de locuri de parcare.

Prezenta retelei Plus la Buftea si la Titu se inscrie in programul de expansiune la nivel national, care va continua in toate orasele cu peste 15.000 de locuitori.

In 18 noiembrie, reteaua germana de magazine de tip discount Plus a mai deschis doua noi unitati, la Brasov si la Ocna Mures, investitia fiind, de asemenea, de 1,5 milioane de euro pentru fiecare.

Grupul german Tengelman, care detine reteaua de magazine Plus, este prezent pe piata romaneasca si prin intermediul retelei de bricolaj Obi. Plus a deschis primele magazine din Romania in urma cu aproximativ trei ani.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/34618_reteaua_de_magazine_plus_a_deschis_doua_noi_magazine,_investitie_de_3_mil_euro.html