BankNews.ro - The Business Republic

Unicredit Tiriac Bank a instalat recipiente de colectare a deseurilor DEEE in unitatile bancii
Finante-Banci | Data Publicarii: 25-11-2009

Unicredit Tiriac Bank a lansat programul "coltul verde", alaturi de asociatiile Recolamp si Ecotic, prin instalarea de recipiente de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice mici (DEEE) in peste 80 de sucursale ale bancii.

In restul de 165 de unitati bancare au fost instalate dispozitive de mici dimensiuni, a declarat miercuri, directorul interimar de comunicare al Unicredit Tiriac Bank, Anca Nuta.

"Este prima banca din Romania care are o astfel de infrastructura de colectare a deseurilor de echipamente electrice si electronice si surse de iluminat", a mai spus oficialul bancii.

In aceste dispozitive, amplasate in unitatile bancii, angajatii si clientii care dorec sa recicleze pot aduce aparate electrice si electronice de mici dimensiuni, precum si becuri economice si tuburi fluorescente arse.

"Nu este primul proiect verde pentru noi, insa este unul de mare amploare, iar cea mai importanta particularitate a sa este ca se bazeaza pe implicarea clientilor si a celor care constientizeaza problematica reciclarii", a mai spus Nuta.

Asociatia Ecotic se va ocupa de colectarea si transportul deseurilor de echipamente electrice si electronice, precum si de reciclarea lor, iar Recolamp se va ocupa de colectarea, tansportul si reciclarea deseurilor din surse de lumina.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/34627_unicredit_tiriac_bank_a_instalat_recipiente_de_colectare_a_deseurilor_deee_in_unitatile_bancii.html