BankNews.ro - The Business Republic

Alpha Bank a realizat o emisiune de titluri de 986 milioane euro, suprasubscrisa de 1,5 ori
Finante-Banci | Data Publicarii: 27-11-2009

Alpha Bank, cel de-al treilea creditor din Grecia, a anuntat vineri ca a finalizat o emisiune de actiuni in valoare de 986 milioane euro, si ca aceasta a fost suprasubscrisa de 1,5 ori, potrivit Forexyard.com.

"In pofida turbulentelor ce au marcat piata in ultimele zile, emisiunea a fost subscrisa in proportie de 96,7% de catre actionari, inregistrand o suprasubscriere de 50%", a declarat presedintele Alpha Bank, Yannis Costopoulos, intr-un comunicat.

Alpha Bank, al treilea grup bancar din Grecia din punct de vedere al activelor, detinea o retea de 450 de unitati in Grecia la sfarsitul primului trimestru din 2009, la care se adauga 622 de unitati pe plan extern.

Grupul elen este prezent si pe piata romaneasca, prin Alpha Bank Romania, care are o retea de circa 200 de unitati, Alpha Finance Romania, Alpha Leasing Romania IFN, Alpha Advisory Romania si Alpha Insurance Brokers.

NewsIn

http://www.banknews.ro/stire/34705_alpha_bank_a_realizat_o_emisiune_de_titluri_de_986_milioane_euro,_suprasubscrisa_de_1,5_ori.html