BankNews.ro - The Business Republic

Totul despre calitatile antreprenorului de succes
Afaceri | Data Publicarii: 14-02-2011



Pasiune, sete de cunoastere, asumarea de riscuri, inovare, inteligenta si multe alte calitati de care are nevoie un antreprenor de succes nu pot fi dobandite. Trebuie sa te nasti cu aceste calitati, pentru a avea o sansa in lumea afacerilor. Insa acestea nu sunt toate elementele de baza care ai nevoie.

Iata o lista cu toate celelalte lucruri pe care trebuie sa le stii pentru a deveni un antreprenor de succes.

1. Planificarea este esentiala. Un plan de afaceri este esential pentru oricine incearca sa porneasca orice tip de afacere. Scopul principal al unui plan de afacere nu este acela de a obtine finantare. El trebuie sa fie un instrument util pe care trebuie sa-l utilizezi, atunci cand iti planifici fiecare aspect al afacerii.

2. Capacitate de munca sporita. Talentul fara efort nu aduce rezultate. Pentru a deveni un antreprenor de succes, trebuie sa fii pregatit sa lucrezi din greu.

3. Gaseste-ti nisa perfecta. Gaseste-ti nisa si demonstreaza ca poti face acest lucru mai bine decat oricine altcineva. Cand esti motivat si pasionat nici nu vei simti ca muncesti.

4. Viziune. Trebuie sa ai o viziune. Trebuie sa privesti inainte, sa scapi de prejudecati si sa-ti proiectezi in viitor afacerea.

5. Branduieste-te. Iesi din anonimat si promoveaza-ti brand-ul.

 

citeste integral: ziare.com

http://www.banknews.ro/stire/45137_totul_despre_calitatile_antreprenorului_de_succes_.html