BankNews.ro - The Business Republic

Motive pentru care sa pornesti o afacere
Afaceri | Data Publicarii: 14-02-2011



Criza financiara a transformat viata micilor afaceristi intr-un cosmar, iar perioada in care ne aflam e una dintre cele mai nefericite pentru a avea o firma. Totusi, oricat de dura ar fi realitatea, asta nu inseamna ca antreprenorii ar trebui sa iasa la pensie.

Chiar daca viitorul va fi cu siguranta mai bun, momentul pentru pornirea unei afaceri nu trebuie amanat nici macar pentru luna viitoare. Business Insider are 12 motive pentru care acum e cel mai bun moment pentru un startup.

In primul rand, e distractiv. Uneori o sa fie ingrozitor de greu, dar chiar si asa o sa fie o perioada extraordinara si o aventura pe care nu o vei uita niciodata indiferent ca vei avea sau nu succes. Americanii spun ca oricine ar trebui sa incerce sa fie un star rock o data in viata, dar si antreprenoriatul este la fel. Macar pentru aventura.

Un alt motiv pentru care merita sa incepi o afacere este ca iti ofera posibilitatea sa construiesti ceva din nimic. Putine joburi iti ofera puterea sa transformi in realitate o idee pornita pe un servetel sau pe un fisier in Photoshop si sa ajunga la milioane de oameni. Asta nu se putea face acum 20 de ani, dar acum e posibil oriunde.

 

citeste mai mult: ziare.com

http://www.banknews.ro/stire/45141_motive_pentru_care_sa_pornesti_o_afacere_.html