BankNews.ro - The Business Republic

Unda de soc la emisiunea "Ora de foc"
Media | Data Publicarii: 17-02-2011

Productia postului Realitatea TV, moderata de Adrian Ursu si Oana Stancu, a fost scoasa din grila de programe fara nicio explicatie credibila. Decizia de a opri emisiunea fara niciun avertisment a fost a managerului Realitatea TV, Sebastian Ghita, care a evitat, insa, sa explice motivele hotararii sale.

Emisiunea "Ora de foc" a fost scoasa brusc din grila de programe a Realitatii TV fara vreo explicatie, a anuntat paginademedia.ro. Cei doi realizatori, Adrian Ursu si Oana Stancu, au fost instiintati chiar marti despre aceasta decizie, fara a li se oferi argumente concrete. Potrivit lui Adrian Ursu, in anuntul oficial a fost invocata o incompatibilitate intre cei doi si noua politica editoriala gandita de Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV. "Chiar asteptam un suflu inovator in presa din partea unui om ca domnul Ghita, care n-a avut pana acum nicio treaba cu breasla", a spus ironic Ursu.   

Contactat de "Adevarul", Ghita a tinut sa precizeze ca hotararea de a inchide emisiunea ii apartine: "Eu am luat aceasta decizie. Ne pregatim pentru o noua grila pe care o vom lansa in maximum trei luni in hala HD". Intrebat ce se va intampla cu Adrian Ursu si cu Oana Stancu, Ghita a evitat sa spuna ceva concret, dar a lasat sa se inteleaga ca nu va mai conta pe aportul lor in noua grila de programe: "Dansii hotarasc ce fac in cariera dansilor, eu doar m-am pregatit pentru noua grila".

Continuarea in Adevarul

http://www.banknews.ro/stire/45237_unda_de_soc_la_emisiunea_ora_de_foc.html